Εγώ άρχισα να την βλέπω, αλλά μόλις είδα ότι η Κωνσταντοπούλου κοίταζε την κάμερα αντί να κοιτάζει τη συνομιλήτριά της, και έλεγε απ'έξω ό,τι είχε προφανώς προβάρει, έχασα το ενδιαφέρον μου και πήγα στο σημείο που το γύρισε στα προσωπικά της δημοσιογράφου, αλλά για κακή μου τύχη δεν έκανα κλικ σωστό και είδα και λίγο τί προηγήθηκε.
Η ΠτΒ έδειξε την ίδια διάθεση για συζήτηση, την ίδια προθυμία να εξηγήσει δυο πράγματα στο κοινό, την ίδια καλή θέληση να συζητήσει που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι διάφοροι στα παράθυρα. Στα παράθυρα όμως έχουν το άλλοθι ότι είναι πολλοί, αλληλοδιακόπτονται, πάει η κουβέντα μακριά, τρώνε το χρόνο στα "μη με διακόπτετε" και μετά βρίζονται. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο μόνο του να τα κάνει όλα αυτά ενώ δεν έχει συνομιλητή- αντίπαλο είναι γελοίο.
Υποθέτω η δικαιολογία που θα βρουν οι θαυμαστές της ΠτΒ θα είναι αυτή που είπε κι η ίδια: ότι το κανάλι στο οποίο εμφανίστηκε είναι αρνητικά διακείμενο απέναντί της. Αλλά αν ήταν έτσι τότε θα μπορούσε να μην εμφανιστεί καθόλου. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε θα έπρεπε να μπορεί να απαντήσει και στις ζόρικες ερωτήσεις (που δεν είδα να της κάνουν, αλλά δεν το είδα όλο) και στις εύκολες.
Ομολογουμένως χρειάστηκε μετά να ψάξω να βρω πού ήταν το προσωπικό, γιατί δε ζω Ελλάδα και δεν έχω ιδέα από τα κοσμικά, αλλά τελικά το βρήκα και νομίζω ότι ήταν αχρείαστο.