bernardina
Moderator
Αλήθεια, μια Νεοϋορκέζα Νόρα εσείς πώς θα τη... γενικεύατε; Άσιγμη ή σιγμωμένη;
Τα μελαγχολικά μάτια της Γουινόνας, το κοκαλιάρικο σώμα της Ούμας, τα θελκτικά χείλη της Τζούλιας (Ρόμπερτς), το δεν ξέρω τί της Κριστίνας (Αγκιλέρα), το κάτι άλλο της Μίλας (Κούνις), το βάλτε ό,τι θέτε της Τζέσικας (Άλμπα), το κατιτί τελοσπάντων της Αντριάνας (Λίμα), της Μίλας (Γιόβοβιτς), της Σάντρας (Μπούλοκ), της Αντζέλικας (Χιούστον) ...
Φυσικά, υπάρχει και ένα γενικότερο εξυπακουόμενο (6): κατά πόσον το όνομα το έχει περιλάβει γραφίδα ελληνοντεμέκ κλισεοκτόνα.
Εσύ δηλαδή διαβάζεις τους τίτλους του Το Βήμα;[...] που είναι τίτλος· δεν αλλάζει
Οι αξιωματικοί Marie Gauthier, come de Rigny (Δεριγνύ), Lodewijk van Heiden (Χέυδεν) και Eduard Codrington (Κόδρινγκτον) «ηρωοποιήθηκαν» και τα ονόματά τους δόθηκαν σε κεντρικές οδούς. Που ξέρετε, σε μερικά χρόνια μπορεί ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής να έχει κι αυτός ανάλογη τύχη. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=20525
Εσύ δηλαδή διαβάζεις τους τίτλους του Το Βήμα;
Εκτός από την Αγκιλέρα (που κι εγώ δεν ξέρω τι της βρίσκουν), να μην τα συμπληρώσω τα κατιτιά [sic] των υπολοίπων που άφησες απροσδιόριστα, ιδίως της Τζέσικας, της Αντριάνας και των δύο ΑφροδιτοΜήλων, έτσι; Γιατί οι κινήσεις των χεριών δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια.Τα μελαγχολικά μάτια της Γουινόνας, το κοκαλιάρικο σώμα της Ούμας, τα θελκτικά χείλη της Τζούλιας (Ρόμπερτς), το δεν ξέρω τί της Κριστίνας (Αγκιλέρα), το κάτι άλλο της Μίλας (Κούνις), το βάλτε ό,τι θέτε της Τζέσικας (Άλμπα), το κατιτί τελοσπάντων της Αντριάνας (Λίμα), της Μίλας (Γιόβοβιτς), της Σάντρας (Μπούλοκ), της Αντζέλικας (Χιούστον) ...
Ax, αχ, αχ... με απογοητεύετε. Για την κόλαση της Μόνικας δεν βρήκατε τίποτα να πείτε; Ποιας Μόοοονικας; Μπουρλότο!:devil:
Ι guess that, when it comes to Monica, I'm not up to the task of being a true gentleman.Εναλλακτικά:
A true gentleman is someone who can describe Monica Belucci's figure without gesturing.
Ελληγεννή, γενικά συμφωνώ με τις συνθήκες που έγραψες στο #5118, αλλά για τα παραδείγματα των άκλιτων: και Βίλμες ξέρω και Κλαούντιες και Νταϊάνες (642 γκουγκλιές «της Νταϊάνας», έναντι 549 «της Νταϊάνα» μπλιαχ). Από Κάρλες μόνο μία, τη λίμνη, ωστόσο παρότι είναι αποξηραμένη 50 χρόνια τώρα (ωστόσο ξαναγεμίζει σιγά σιγά), υπάρχουν ακόμα 370 ευρήματα για «της λίμνης Κάρλας».