Το οποίο μας πάει στο άλλο φιλοσοφικό ερώτημα, είναι υποχρεωτική η καλή γνώση αγγλικής; Κι αν ναι, τι γίνεται με την προφορά; Πρέπει να μιλάει ο άλλος σας απόφοιτος του Ήτον, μέτρια μας κάνει, πόσο καλά είναι το καλά, ή μπορεί να μιλάει τρισάθλια, αρκεί να συνεννοείται; Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν μια γλώσσα τέλεια, αλλά δεν μπορούν να στραμπουλήξουν τη γλώσσα τους. Τι γίνεται με αυτούς;
Και άμα η φοράδα είναι από τη Γερμανία ή την Αυστρία;
Αν η σημερινή Moldova δεν έχει σχέση με τη Μολδαβία, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα;
...στο συμφωνικό ποίημα του Σμέτανα...
Η Marti Malloy είναι αμερικανίδα αθλήτρια του τζούντο. Ο εκφωνητής την έλεγε Μάρτι Μαλού.
Στον σχολιασμό της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο εκφωνητής της ΝΕΤ δύο φορές είπε "η αυτού Υψηλότητα Βασίλισσα Ελισάβετ" και μία φορά, επειδή προφανώς ήταν αναποφάσιστος, "η αυτού Υψηλότητα-Μεγαλειότητα". Αν το ξαναπεί θα κλείσω ή τον ήχο ή την τηλεόραση και δεν θα δω και τη συνέχεια της τελετής, που μάλλον βαρετή την βρίσκω.
Για τρισεκατομμυριοστή φορά αποδεικνύεται πως ο δικός σου κι ο δικός μου Μήτσος διαφέρουν 100%. Βέβαια εγώ είμαι σαφώς επηρεασμένος από τον ρωσικό γαστριμαργικό (σάμπως θα μπορούσε να 'ναι τίποτ' άλλο;) όρο σμετάνα.Όλοι οι Μήτσοι που ξέρω έτσι το τονίζουν τα τελευταία 50 χρόνια.