Νοσεί η ελληνική εκπαίδευση, πού να δείτε τι κάνουν οι άλλες.
Περασμένα μεσάνυχτα κι έχω πρωινό ξύπνημα αύριο. Αλλά σαν το Θέμη και τις διορθώσεις του κι εγώ, διορθώνω γραπτά τελειόφοιτων μηχανικών αυτές τις μέρες και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Κι είπα να μοιραστώ μερικά- όχι πολλά, ίσα ίσα την τελευταία σοδειά, απόψε.
Το καλύτερο, που με έκανε να γελάσω ήταν η ανορθόγραφη αναφορά στην
νήσο Γουάιτ (isle of Wight). Μου γράφει λοιπόν ο φοιτητής για τα οικολογικά του
isle of Weight.
Αυτό πρέπει να είναι το νησί στο οποίο έχω ναυαγήσει από τότε που σταμάτησα τη δίαιτα. :lol::lol:
Πεντέξι άλλοι (πεντέξι για σήμερα, όχι γενικά) αναφέρονται στα οικολογικά κινήματα που ξεκινάνε από τον πολίτη-
grass routes.
(αυτό θα το δει ο Δαεμάνος και θα γράψει ποίημα για τόπο χλοερό)
Το καλύτερο βέβαια με αυτά τα οικολογικά ζητήματα είναι ότι υπάρχουν και μερικοί φανατίκλες που αντί να γράψουν εργασία γράφουν μανιφέστο, κι οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχει να τους διδάξει τίποτα το πανεπιστήμιο, στο οποίο έρχονται απλώς για το χαρτί, κενωνία φταίχτρα που δεν τους το έδωσες δώρο. Μου γράφει λοιπόν κάποιος το ούτως ή άλλως εκτός θέματος:
Είναι απαράδεκτο και αφύσικο να πουλάνε πορτοκάλια στα σούπερμάρκετ τον Ιανουάριο.
Για όποιον δεν το έπιασε: επειδή δεν είναι η εποχή τους κι αναγκαζόμαστε να τα φέρνουμε από μακριά. Επειδή είμαι κακιά του έγραψα δίπλα: στο βόρειο ημισφαίριο τον Ιανουάριο είναι για φάγωμα τα πορτοκάλια. Δεν του έγραψα αυτό που σκέφτηκα στ'αλήθεια. :curse:
Τώρα που σας κρύωσα για απόψε, πάω για ύπνο.