bernardina
Moderator
Understate men? Well, under the state of emergency, those men wouldn't find the door to reason.
:laugh:
Understate men? Well, under the state of emergency, those men wouldn't find the door to reason.
Συνειδητοποιούμε ότι εδώ μέσα υπάρχουν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ε; Και κανείς απ' αυτούς δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει τόσο υποτιμητικά για κανένα φίλαθλο καμιάς άλλης ομάδας, ε; Θα ήθελες να σχολιάσουμε, λοιπόν, τον πολιτιζμό του καθενός; Ή διακρίνω μια μεγάλη πίκρα; Γιατί, καλέ μου; Τι σου συμβαίνει;Όλα, τελικά, συνοψίζονται σε αυτό που λέει ο φίλος μου ο Βασιλάκης: "Κάθε ήττα του Ολυμπιακού είναι νίκη του πολιτισμού".
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στην εισβολή της προεδράρας των επιτυχιών στο δεύτερο παιχνίδι στα αποδυτήρια των διαιτητών και την απειλή προς έναν από τους διαιτητές, μπροστά στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, «να προσέχει πώς σφυρίζει», επεισόδιο που καταγράφηκε στο ΦΑ και για το οποίο κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.Αφού συμφωνήσω με τον Κόμη θέλω να πω ότι ο Γιαννακόπουλος υποβαθμίζει τις σπουδαίες νίκες [...]
Συνειδητοποιούμε ότι εδώ μέσα υπάρχουν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ε; Και κανείς απ' αυτούς δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει τόσο υποτιμητικά για κανένα φίλαθλο καμιάς άλλης ομάδας, ε; Θα ήθελες να σχολιάσουμε, λοιπόν, τον πολιτιζμό του καθενός; Ή διακρίνω μια μεγάλη πίκρα; Γιατί, καλέ μου; Τι σου συμβαίνει;
[...] η καφρίλα δεν είναι γενετικό χαρακτηριστικό, αλλά προκύπτει από αισθήματα άδικης αντιμετώπισης, (άσχετο αν είναι δικαιολογημένα ή όχι -- από ένα σημείο και μετά δεν έχει σημασία). Η δε καφρίλα ενισχύεται από αντίδραση σε αλαζονικές συμπεριφορές, από όπου και αν προέρχονται αυτές.
Το φαινόμενο αυτό, επαναλαμβάνω, παρατηρείται από την εποχή Κοσκωτά και μετά. Μέχρι τότε, οφείλω να ομολογήσω, ότι οι Ολυμπιακοί οπαδοί μού ήταν συμπαθέστατοι, στον κοινό αγώνα ενάντια στην τότε βαρδινογιανναίικη παράγκα. Έκτοτε φέρονται σαν τα χειρότερα κακομαθημένα.
Τώρα θα με πείτε και άσχετη, αλλά ρε παιδιά προς τι ο μίσος και ο αλληλοσπαραγμός για την υποστήριξη του ποια ανώνυμη εταιρεία είναι καλύτερη από την άλλη;
Πες τα, βρε παιδί μου! Ανώνυμες εταιρείες με οπαδούς! Να ήταν τουλάχιστον εταιρείες παροχής υπηρεσιών...Τώρα θα με πείτε και άσχετη, αλλά ρε παιδιά προς τι ο μίσος και ο αλληλοσπαραγμός για την υποστήριξη του ποια ανώνυμη εταιρεία είναι καλύτερη από την άλλη;
Εδώ ανοίγει μια άλλη, μεγάλη κουβέντα, που έχει να κάνει με τεστοστερόνες και οιστρογόνα...
Και ευτυχώς που δεν έγραψες μόνο τεστοστερόνη... ;)
Αμέσως σκέφτηκες το ενδεχόμενο ότι είχε τσαντιστεί επειδή ήταν δεύτερη Κυριακή συνέχεια ο άντρας της στο σπίτι..."Παλιοκαρ...δες, με τις μ...ς σας δεύτερη σερί Κυριακή χάνουμε το ποδόσφαιρο".
Θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω!
Γιατί δεν βλέπουμε χούλιγκαν στα αμερικανικά γήπεδα; Εκεί δεν αγαπάνε με φανατισμό τις ομάδες τους;
Αμέσως σκέφτηκες το ενδεχόμενο ότι είχε τσαντιστεί επειδή ήταν δεύτερη Κυριακή συνέχεια ο άντρας της στο σπίτι...