Πού ξέρεις, μπορεί να είμαστε και τυχεροί και να στείλουν καμιά εγκύκλιο.
Ή να σας στείλει εξώδικο η χρυσή γαβγή.
Πού ξέρεις, μπορεί να είμαστε και τυχεροί και να στείλουν καμιά εγκύκλιο.
Νομίζω πάντως ότι θα μπορούσαμε να στείλουμε μια επίσημη επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, με κοινοποίηση και σε όποιον φορέα θεωρούμε σχετικό. Κάτι του τύπου: «Με αφορμή το 323423543515235ό κείμενο που περιέχει ανακρίβειες για τη γλώσα που είδαμε να κυκλοφορεί [κλπ]».
Καλημέρα. Επειδή εγώ πιστεύω στην αξιολόγηση, θα ήθελα να είμαι πιο αισιόδοξος. Άλλωστε, εσύ θέλεις να πεις «αξιολόγηση» (ή μήπως πρέπει να γράψω «“αξιολόγηση”»; ), οπότε οφείλω να σε καταγγείλω για ελλιπή χρήση εισαγωγικών!Και δεν έχω αμφιβολία πως αν υπήρχε αξιολόγηση τόσο η κυρία του Λερναίου όσο και η δασκάλα της Ραφήνας θα έπαιρναν πολύ καλούς βαθμούς. Οχι όμως η γνωστή νηπιαγωγός της Λευκάδας.
Μα δεν θέλουμε τέτοια αξιολόγηση, θέλουμε από την άλλη, την καλή. Να την έχουμε, όμως, για να μπορούμε να δείχνουμε ποια είναι η καλή και ποια όχι. Και να μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί.Και δεν έχω αμφιβολία πως αν υπήρχε αξιολόγηση τόσο η κυρία του Λερναίου όσο και η δασκάλα της Ραφήνας θα έπαιρναν πολύ καλούς βαθμούς. Οχι όμως η γνωστή νηπιαγωγός της Λευκάδας.
Μα δεν θέλουμε τέτοια αξιολόγηση, θέλουμε από την άλλη, την καλή. Να την έχουμε, όμως, για να μπορούμε να δείχνουμε ποια είναι η καλή και ποια όχι. Και να μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί.
Θέλω να γράψω για το θέμα στο ιστολόγιό μου, υπάρχει αντίρρηση;
(Εννοώ κυρίως από τον panadeli, μήπως του δημιουργηθεί πρόβλημα).
Και θα ήθελα, αν γίνεται, να προσδιορίζεται επακριβώς το σχολείο (αλλά δέχομαι και πιο ασαφή προσδιορισμό, π.χ. λύκειο της Καλλιθέας, όχι 7ο Λύκειο Καλλιθέας).
Πάλι καλά που έβαλες το 7ο στο παράδειγμα. Παρά ένα και θα είχε άλλος πρόβλημα, για ιστορικούς λόγους. . .π.χ. λύκειο της Καλλιθέας, όχι 7ο Λύκειο Καλλιθέας.
Νίκο γράψε ελεύθερα, πολύ αμφιβάλλω ότι οι συναδέλφισσές μου διαβάζουν το ιστολόγιό σου.
Όσο για την αξιολόγηση, τι να πω, αισιόδοξους σας βρίσκω (ότι θα γίνει μπορετό να εφαρμοστεί η "καλή")
Ναι, πιθανόν να έχουμε τους διευθυντές σχολείων να βάζουν σε όλους άριστα στα φύλλα ποιότητας, για να μην κακοκαρδίσουν κανέναν, και πρωτίστως τους συνδικαλιστές.Πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι η αξιολόγηση να εκφυλιστεί σε μια ανούσια άσκηση γραφειοκρατίας.
Κι ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Τα κρούσματα δεν είναι τόσο πολλά.
Πώς το ξέρεις αυτό;
Διόρθωση, μια που δεν σου αρέσει η διατύπωση: τα κρούσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι πολλά.