Τι λες; Εγώ τα ποιητικά τα έκανα και τίτλο.ΥΓ Πάντως μου αρέσει που μείνατε στο έλασσον!
Τι λες; Εγώ τα ποιητικά τα έκανα και τίτλο.ΥΓ Πάντως μου αρέσει που μείνατε στο έλασσον!
Δεν μείναμε στο έλασσον. Εσύ είχες ήδη σχολιάσει τα "αποσιωποιητικά", κι εμένα μου έκανε εντύπωση ότι είχαν και δεύτερο λάθος μέσα σε ένα κείμενο τριών γραμμών. Και μάλιστα, αυτό το λάθος, επειδή δίνεται ως οδηγία, ίσως έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το πρώτο, γιατί μπορεί να αρχίσει να αναπαράγεται από πολλούς ανθρώπους που δεν θα έγραφαν ποτέ "αποσιωποιητικά".ΥΓ Πάντως μου αρέσει που μείνατε στο έλασσον!
Αν όμως βλέπεις «Υπέγραψε εδώ» και έχεις το δικό μου το μυαλό (που δεν το θέλει για προστακτική), ναι, θα το βάλεις πάλι να δουλέψει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κατεβάσεις και τα καντήλια σου, όπως έκανε και η Αόρατη.
Μην προσπαθείς άδικα να μετατρέψεις ένα ευφυολόγημα σε επιχείρημα. Αν πράγματι «υπέγραψε εδώ», τότε ακριβώς εκεί θα υπάρχει φαρδιά-πλατιά μια υπογραφή.
Ίσως αμφιβολία, αν είναι λόγιο στοιχημένες ή δημοτικό στοιχισμένες.Λάθος αντί του "στοιχημένες";
Το ξέρω ότι ευφυία και ορθογραφία δεν είναι το ίδιο, αλλά αν δεν κάνω λάθος και η κτηνιατρική και η γεωπονική είναι σχολές που μπαίνεις με μεγάλους βαθμούς. Αυτή είναι η ορθογραφία των υψηλόβαθμων;
Α, για αυτές τις γεωπονικές λέμε; Νόμιζα ότι ηταν Γεωπονικό Πανεπιστημιο, πενταετούς φοίτησης κλπ.
Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ΓΠΑ: 13.058 από 14.524 (-1.466 μονάδες)
Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών ΓΠΑ: 12.275 από 13.635 (-1.360 μονάδες)
Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ΓΠΑ: 15.027 από 16.774 (-1.747 μονάδες)
Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ΓΠΑ: 12.384 από 13.957 (-1.573 μονάδες)
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης ΓΠΑ: 13.699 από 15.368 (-1.669 μονάδες)
Γεωπονίας Θεσσαλονίκης: 13.819 από 15.079 (-1.260 μονάδες)
Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος Θεσσαλίας: 12.696 από 14.279 (-1.583 μονάδες)
Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος Θεσσαλίας: 11.364 από 13.015 (-1.651 μονάδες)
Αγροτικής Ανάπτυξης Θράκης (Ορεστιάδα): 11.437 από 11.855 (-418 μονάδες)
Στην ταινία Spy Games χθες το βράδυ στο Σταρ, οι προστακτικές με αύξηση έδιναν κι έπαιρναν, και πραγματικά κάποια στιγμή σε μπέρδευαν, επειδή δεν ήξερες αν ήταν προστακτική ή τρίτο ενικό αορίστου:Μου αρέσει αυτό πολύ σαν παράδειγμα, σαν επιχείρημα για τη σωστή χρήση της προστακτικής. Πάντα αξίζει να βρίσκεις παραδείγματα που δείχνουν ότι το λάθος μπορεί να οδηγήσει σε παρεξήγηση.