Δεν ξέρω τι κάνει το δορυφορικό πιάτο, αλλά εδώ με Νόβα και έναν σκασμό αθλητικά κανάλια, διακόπτει η ΝΕΤ τον τελικό Ναδάλ-Γκονζάλες, εντάξει, να δείξει στίβο, αλλά όταν στην ΕΤ1 μάς δείχνει τα κοριτσάκια να πηδάνε στους ίππους (ατέλειωτη πια η ενόργανη) και στην ΕΤ3 «Περί γης ο λόγος» και στα δορυφορικά κάτι πινγκ πονγκ και μπάντμιντον και ιππασίες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να δούμε τον αγώνα σε επανάληψη. Έχουν καταλάβει ποια είναι τα σημαντικά γεγονότα των Ολυμπιακών;;;Τελικά, μάλλον πρέπει να το βάλω εκείνο το δορυφορικό πιάτο που μου λέγανε, μπας και δω ποτέ αγώνες σκοποβολής στην τηλεόραση...
"91 καλάθια στην Κίνα από την Εθνική μας".
Ο τίτλος από τη ΝΕΤ στην οθόνη.
Ο λόγος που εκνευρίζομαι τόσο πολύ με τα κρατικά κανάλια είναι γιατί αυτοί πληρώνονται με τους φόρους μου.
Απορία: γιατί στους αγώνες του στίβου οι διάδρομοι δεν έχουν αρίθμηση 1-8 αλλά 2-9;
Εδώ το Ballad of Reading Gaol κυκλοφορούσε χρόνια σαν Μπαλάντα της φυλακής του *Ρήντινγκ.Για τον κωπηλάτη τον "Περτσέιζ" από το "Ρήντιγκ" τα μάθατε; To τσίμπησε το χρυσό, το χρυσό μου! (Zac Purchase from Reading)
Το πιο ωραίο απ' όλα είναι το Λεϊσεστερσάιρ (sic), που είδα γραμμένο σε κάποιο έντυπο.