Και από το λουκουμά βγάζουμε ξίγκι

Προτείνω μπανάρισμα του Ζάζουλα τις μεσημεριανές ώρες, όταν μου πέφτει το ζάχαρο.
Μπανάρισμα ή μπανιάρισμα σε καυτή λιωμένη σοκολάτα;
 
Μπανάρισμα ή μπανιάρισμα σε καυτή λιωμένη σοκολάτα;
Και το μπανιάρισμα καλή ιδέα είναι. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι στον ελεύθερο χρόνο του δουλεύει για το Ωνάσειο. :inno:
 
...
Ααχ, τα απλά πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή:

9938198865_d70bf6f055_o.jpg
 
Οι φωτογραφίες μου θύμησαν το τσουρέκι με κομματάκια σοκολάτας, γεμιστό με μερέντα, σιροπιασμένο, βουτηγμένο στη σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένο με άχνη που είχα δει σε ένα ζαχαροπλαστείο, μου προσφέρανε να δοκιμάσω και δυστυχώς το δοκίμασα.

Νομίζω έχω στείλει το σάιτ από τα παλιά χρόνια του ιντερνέτ (πριν το κάνει φανταιζί, τότε που οι φωτογραφίες καναν μια ώρα να φορτώσουν), gallery of regrettable food. Δυστυχώς δεν βρίσκω μερικά φανταστικά που είχε παλιότερα, αλλά έχει ακόμα τις συνταγές για φαγητά με σεβενάπ και ένα στο κεφάλαιο ΚΡΕΑΣ που ξεκινάει φυσιολογικά με συνταγές για λουκάνικα και χοιρομέρια και στην τρίτη-τέταρτη σελίδα έχει μάθημα πως να σφάξεις το ζώο. Αμ, πως, οι παπούδες μας ένα βήμα μετά το κυνηγι της τροφής τους ήταν...
 
...
Σ' άλλους βέβαια αρέσει πιο πολύ η διαδικασία. Σαν βγεις στον πηγαιμό για το γλυκάκι, να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος σοκολάτα, γεμάτος ζάχαρη, χάρη θεϊκή:

9938211136_29775b338c_o.jpg
 
...
Απ' την ανάποδη του γλυκού, το αλμυρό, απλό και τραγανό:

9938199725_ec675f7177_o.jpg
 
...
Κι επειδή ξέχασα το ξίγκι, topper toppings:

9938325613_8730a4de38_o.jpg


Τηγανίτες μπεϊκονκαμπούμ. Pancakes for bacon boomers.
 
...
Από το σημερινό κρουασανολουκουμαδομαφινομπισκοτοηλεδελτίο του Κουίνιον:

Out of the blender
Talking of combining things, you may have heard of the cronut, this summer’s artery-hardening comestible, a cross between a croissant and a doughnut, which was invented by the French-born New York chef Dominique Ansel. A second such blend was created a couple of years ago in her London tearooms by an American, Bea Vo. This is a doughnut-muffin hybrid called the duffin, which was in the news this week because the name has allegedly been trademarked by Starbucks without consulting Ms Vo. The Guardian covered this story and went on to celebrate other cross-bred delicacies that it rather neatly called “portmanteau patisseries”. The story mentioned the fauxnut, a false doughnut which is low-fat and baked rather than fried, and the crookie, a commingling of croissant and cookie. I suspect most of these will survive about as long as the Menurkey.


Baconut for baconuts, bacomuffin* for those who stop at nuthin', bacroissant for those who go back for more bacon, baconookie for bacon-cookie monsters. :p


* There's already some lard in muffin, specifically in muffin top. :whistle:
 
Άμα οι πατάτες είναι ανάλατες, δεν βλέπω σε τι διαφέρει το προιόν από το ψωμί με σοκολάτα.
Άντε, και στα Πρινγκλ με σοκολάτα!
 
Είναι πολύ μπροστά εκείνος ο φίλος που έτρωγε πριν δεκαπέντε χρόνια πατατάκι βουτηγμένο στη σοκολάτα του κρουασάν. Αναμένω πότε θα κυκλοφορήσει κρέπα με μερέντα και ζαμπόν, να του πω ότι του έκλεψαν κι άλλη ιδέα :D
 
Έτσι που τα πάτε, σας βλέπω να σας βουτάει κανένα υγιεινοδικείο και να σας χώνει βεγκανισόβια.
 
να σας χώνει βεγκανισόβια.
Στα βεγκαναστικά έργα υποθέτω θα σε υποχρεώνουν να τρως βέγκαν γιαούρτι με βέγκαν μέλι.
 
Πω πω, δεν έχουν υποκατάστατα; Καλά λέω ότι χορτοφάγος θα μπορούσα να είμαι (δεμένος χειροπόδαρα), αλλά βέγκαν ούτε δεμένος χειροπόδαρα.
 
Back
Top