bernardina
Moderator
Τι είναι ετούτο, βρε παιδιά:
The former supermodel was on holiday at the Club 55 resort on Pampelona beach on the Greek island of Mykonos.
Απλώς ο συντάκτης του άρθρου μπερδεύτηκε με το άλλο Club 55 :laugh::laugh:
Τι είναι ετούτο, βρε παιδιά:
The former supermodel was on holiday at the Club 55 resort on Pampelona beach on the Greek island of Mykonos.
Όχι, η απορία μου είναι το Pampelona Beach στη Μύκονο. Τι είναι αυτό;
Ναι, στην SBE απάντησα, χωρίς να δω ότι είχες ήδη απαντήσει.Κοίτα ακριβώς από πάνω σου!
Γράφει εδώ για τα παγωτά:
Στα παγωμένα γλυκίσματα τώρα, υπάρχει ελευθερία προσθήκης φυτικών λιπαρών όπως ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αραπέλαιο και όποια άλλη μαργαρίνη φαντάζεστε (και τους συμφέρει). Το ηλιέλαιο αποφεύγεται γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην ομοιογένεια του τελικού προϊόντος, άρα μην ανησυχείτε για μολυσμένο με ορυκτέλαια ηλιέλαιο.
Μα τι στο καλό είναι το *αραπέλαιο;
Να σας πω τι είναι. Είναι ραπέλαιο. Που κι αυτό δεν είναι παρά θεόστραβη μεταγραφή που έτσι βρίσκεται σε μερικές πηγές. Το rapeseed είναι ελαιοκράμβη και το rapeseed oil είναι κραμβέλαιο — ούτε *ραπέλαιο ούτε *αραπέλαιο!
Αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία που την ερώτηση αυτή την θέτει η «Αόρατη Μελάνη», ε; :twit:Τι θα πει έγχρωμος;
Τα νεύρα σου ή τα χάπια σου; Μα πώς να αγνοήσεις τέτοια ασίστ;Τα νεύρα μου!
Δεν αντέχω άλλο το κύμα ευτυχίας που έχει ενσκήψει όποτε μεταφράζεται το happy. Δεν δίνω παραπομπές, γιατί πιο passim δεν γίνεται. Είναι ευτυχισμένος με το σπίτι του ο ένας, δεν είναι ευτυχισμένος με τη μοτοσικλέτα του ο άλλος. Ευτυχισμένοι όλοι οι αθλητές στην ομάδα στην οποία πηγαίνουν ή στην ομάδα στην οποία παραμένουν. Κάποιοι είναι ευτυχισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, ενώ άλλοι δεν είναι ευτυχισμένοι. Τα νεύρα μου!
Δεν αντέχω άλλο το κύμα ευτυχίας που έχει ενσκήψει όποτε μεταφράζεται το happy. Δεν δίνω παραπομπές, γιατί πιο passim δεν γίνεται. Είναι ευτυχισμένος με το σπίτι του ο ένας, δεν είναι ευτυχισμένος με τη μοτοσικλέτα του ο άλλος. Ευτυχισμένοι όλοι οι αθλητές στην ομάδα στην οποία πηγαίνουν ή στην ομάδα στην οποία παραμένουν. Κάποιοι είναι ευτυχισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί, ενώ άλλοι δεν είναι ευτυχισμένοι. Τα νεύρα μου!