Επίσης, το παγωτό φιστίκι είναι πιο ανοιχτό από το φιστίκι Αιγίνης.
Με την προσωπική εργασία των αθλητών και τη χορηγία του επιχειρηματία Μαρίνου Μαρινάκη ο χώρος μετατράπηκε σε γήπεδο και γραφεία του συλλόγου. Τα χρώματα της ομάδας ήταν το κόκκινο και το λευκό.
Συνεχίστε ελεύθερα να συγκρίνετε την φιστικοπρασινίλα σε φωτογραφίες προϊόντων που έχουν τεχνητό χρωματισμό στο φυσικό τους, έχουν περάσει από φότοσοπ πριν βγουν στη δημοσιότητα και που καθένας που τις κοιτάζει εδώ μέσα τις βλέπει διαφορετικά επειδή έχει και διαφορετική (και 99% ακαλιμπράριστη) οθόνη...
Συνεχίστε ελεύθερα να συγκρίνετε την φιστικοπρασινίλα σε φωτογραφίες προϊόντων που έχουν τεχνητό χρωματισμό στο φυσικό τους, έχουν περάσει από φότοσοπ πριν βγουν στη δημοσιότητα και που καθένας που τις κοιτάζει εδώ μέσα τις βλέπει διαφορετικά επειδή έχει και διαφορετική (και 99% ακαλιμπράριστη) οθόνη...
...γιατί φτιάχνεται από φιστίκι αιγίνης αλλά και γιατί έχει το χρώμα των αιγίνης
Μικρή παρατήρηση: Το χακί δεν έχει να κάνει με γαλλικά. Μας ήρθε από τα εγγλέζικα έτοιμο, λέξη που οι Άγγλοι ξεσήκωσαν από τις Ινδίες.
Earion, το γράφω και πιο πάνω ότι το χακί μάς ήρθε από τα αγγλικά. Ωστόσο (κι εδώ είναι το αξιοσημείωτο), δεν το είπαμε κάκι όπως οι Άγγλοι, ούτε καν χάκι — αλλά χακί, με γαλλοποιημένη την προσαρμογή του στην ελληνική γλώσσα.
Όσο για μένα, και ό,τι κι αν λέει η ιατρική, έχω διαγνώσει στον εαυτό μου δαλτονισμό - δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν με πολυπειράζει όμως: τα μάτια της Μόνικας είναι υπεράνω χρωματικής κλίμακας.Για τα χρώματα, εγώ μπροστά σε κυρίες ωχριώ και συνήθως δεν μιλώ.