Τα καλύτερα μουσικά γιουτιουμπάκια

cougr

¥
Εξαιρετική εκδοχή! Η κοπέλα που τραγουδάει έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ερμηνείας του τραγουδιού. Υπέροχη φωνή αρμονικά συγκερασμένη με την ποιότητα της απλής και απέριττης μουσικής. Συγχαρητήρια.

m_a_a_

Active member
Το 'χα ανακαλύψει νωρίτερα φέτος, και τώρα έψαξα βραδιάτικα να το ξαναβρώ:

Εικάζω ότι κάποιοι (αν όχι αρκετοί) από σας θα 'χετε σοβαρούτσικες (και δεν αποκλείεται βάσιμες) ενστάσεις στο μουσικό προϊόν The Prodigy και ό,τι αυτό πρεσβεύει, αλλά προσωπικά (λόγω γενιάς και όχι μόνο) ειλικρινά μπορώ να πω ότι συγκινούμαι που βλέπω τέτοια διαχρονικότητα στο αποτύπωμα που έχουν αφήσει...

nickel

Administrator
Staff member
Ίσως λόγω γενιάς εγώ δεν είχα ποτέ καλή σχέση με το μουσικό προϊόν που εκπροσωπούσαν οι Prodigy. Η δική μου έκπληξη από το στοιχείο της διαχρονικότητας ήρθε προ ημερών όταν είδα (σε μια ομολογουμένως χαλαρή βραδιά) το πρόσφατο Beetlejuice (Beetlejuice Beetlejuice) και ένιωσα γνήσια έκπληξη όταν προς το τέλος της ταινίας παρακολούθησα μια εμπνευσμένη πεντάλεπτη σεκάνς στημένη πάνω σε μια απρόσμενη μουσική επιτυχία της δικής μου εποχής. Αναφέρομαι στο MacArthur Park του 1968, που τραγούδησε ο Ρίτσαρντ Χάρις και που εξακολουθώ να ακούω (και να ακούγεται) ευχάριστα ακόμα και σήμερα. Το τραγούδι έχει την ιστορία του, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω τι θέλουν να πουν τα λόγια του. Είμαι σίγουρος ότι ήταν εντελώς άγνωστο στους περισσότερους από τους σημερινούς θεατές του Beetlejuice.

cougr

¥
Μια εξαιρετική και ιστορική εκτέλεση του τραγουδιού μαζί με τον συνθέτη στο αρπίχορδο.

MacArthur Park with Jimmy Webb, Will Lee and the CBS Orchestra.