Ας βάλω κι εγώ κάτι… (Λογικά δεν το ανέβασα κάπου αλλού.)
Ένα από τα διαμαντάκια που ανακάλυψα στη ραδιοφωνική εκπομπή Night Tracks.
Ένα από τα διαμαντάκια που ανακάλυψα στη ραδιοφωνική εκπομπή Night Tracks.
Ευχαριστούμε nickel, είναι μια παρηγοριά για όσους δεν έχουμε netflix. Έχω σκάσει με αυτή τη σειρά, γιατί μετά το All of us strangers στο σινεμά, έχω φάει κόλλημα με τον Andrew Scott, τι ηθοποιός! Συγκλονιστικός. Ό,τι και να λέμε, οι ηθοποιοί που κάνουν και θέατρο έχουν μια άλλη ποιότητα.Μαθαίνω ότι είναι πολύ καλή η σειρά Ripley και θα τη δω σύντομα, ελπίζω. Έσπευσα πάντως να ακούσω τη μουσική επένδυση της σειράς (30 κομμάτια) στη γνωστή πλατφόρμα για αχόρταγους μουσικόφιλους. Μπορείτε να βρείτε τα πανέμορφα κομμάτια και στην άλλη πλατφόρμα:
Ripley 2024 Soundtrack (A Netflix Original Series Score)
Netflix Music will release the official soundtrack album for the streamer’s limited series Ripley. The album features selections of the show’s original score...www.youtube.com
Someone to follow, μια και δεν ξεμπέρδεψε με golden buzzer.Caruso (by Innocent)
Ηταν καλό θέατρο, αλλά δεν παύει να είναι θέατρο αφού είναι γνωστό ότι αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα προβας με τους κριτές. Μπορεί στα πρώτα στάδια την επιλογή να κάνουν βοηθοί αλλά όταν ένας διαγωνιζόμενος φτάνει στο τελικό στάδιο τον βλέπουν σχεδόν όλοι πριν εμφανιστεί και το δήθεν αυθόρμητο μπλα μπλα της επιτροπής είναι γραμμένο από τους σεναριογράφους του σώου.Έτσι που έκανε ο ιταλός κριτής τον είχα σίγουρο ότι θα πατούσε το buzzer.