Έγινε και σχετική συνάντηση της πρυτανείας του ΑΠΘ, αλλά ξέχασα πού το είδα.Γίνεται συλλογή υπογραφών και έκκληση για το θέμα.
Ναι, το ομολογώ, δεν τον πολυπάω. Όμως εδώ τα είπε πολύ ωραία. :up:Βέτο από Μπουτάρη στη μεταφορά των αρχαίων της Θεσσαλονίκης
Την άποψη ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό και όχι τεχνικό εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αμφισβητώντας ευθέως τα επιχειρήματα της Αττικό Μετρό για την αναγκαιότητα μεταφοράς των αρχαιολογικών ευρημάτων που αποκαλύφθηκαν στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης. «Δεν με πείθει κανείς ότι δεν υπάρχει τεχνική λύση για την παραμονή των αρχαιοτήτων στον φυσικό τους χώρο. Εδώ πήγαμε στο φεγγάρι και δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση για τα αρχαία;» είπε χαρακτηριστικά. Ο δήμαρχος υποστήριξε πως είναι ψέμα ότι λόγω των αρχαιοτήτων το έργο θα μπλοκάρει ή θα ναυαγήσει και πρόσθεσε ότι τα χρήματα θα βρεθούν ώστε να παραμείνουν τα αρχαία εκεί που ανακαλύφθηκαν. «Δεν θα είμαι εγώ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που θα αφήσω στα εγγόνια μου την εικόνα ότι μετέφερε τα αρχαία και ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος. Η πόλη αποφασίζει για τέτοιου είδους θέματα. Δεν βρέθηκαν λίγες πέτρες, βρέθηκε ολόκληρη πόλη», σημείωσε...
(ΤΑ ΝΕΑ 15.02.2013)
1. Εγώ πάντως την υπέγραψα την έκκληση...
2. Ναι, το ομολογώ, δεν τον πολυπάω.
3. Όμως εδώ τα είπε πολύ ωραία.
1. Blacklisted
2. Blacklisted
3. Blacklisted[/COLOR]
:twit:
Από το "ό,τι πουν οι τεχνικοί" πέρασες στο "ακόμα και να τερματίσουν το μετρό";Σοβαρά τώρα, (...) Αν η πόλη δείξει ενδιαφέρον για όλα αυτά, μαζί τους, ακόμα και να τερματίσουν το μετρό και να σκάψουν όλην την πόλη για να βρουν και τα υπόλοιπα (κυριολεκτώ, δεν αστειεύομαι).