Δεν έχω απαντήσεις, έχω όμως ερωτήσεις: :)
Από ποιον έχει αποδειχτεί; Και επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα λατινικά, πού το είπε αυτό ο Οράτιος;
ότι Πάντως όπως γράφει και ο Ρωμαίος Οράτιος «Η Ελληνική φυλή γεννήθηκε ευνοημένη με μία γλώσσα εύηχη, γεμάτη μουσικότητα».Και έχει αποδειχθεί ότι η Ελληνική γλώσσα επιβλήθηκε αβίαστα (στους Λατίνους) και χάρη στην μουσικότητα της.
Από ποιον έχει αποδειχτεί; Και επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα λατινικά, πού το είπε αυτό ο Οράτιος;
Ποια εμπειρική σχολή; Πού το λέει αυτό; Μέσω ποιου μηχανισμού βοήθησε η γλώσσα ώστε να αναπτυχθεί η φιλοσοφία;Υπαρχει ομως μια εμπειρικη σχολη που λεει οτι η πλουσιοτητα και ¨ποιοτητα¨μιας γλωσσας φαινεται απο την δυνατοτητα να αναπτυχθουν φιλοσοφικες εννοιες και θεωριες στη γλωσσα αυτη.
Για να το κανω ποιο κατανοητο, οι Ελληνες ανεπτυξαν στα αρχαια χρονια την φιλοσοφια γιατι τους βοηθησε και η πλουσια γλωσσα τους πολυ.
Ποια λέξη δεν έχει απόδοση στις υπόλοιπες γλώσσες (οι οποίες, παρεμπιπτόντως, είναι πάνω από 6.000); Επίσης, σίγουρα το είπε αυτό ο Adrados και αν ναι, πού;Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική." (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).Η Ελληνική γλώσσα έχει λέξεις για έννοιες οι οποίες παραμένουν χωρίς απόδοση στις υπόλοιπες γλώσσες,