Χαχα... Έτσι αποκτάς απότομα ποντίκια.Πώς αποκτάς απότομα ποντίκια; Ας πούμε ότι τον έχουν πιάσει ντοπαρισμένο παλιότερα και είχε αποκλειστεί.
Χαχα... Έτσι αποκτάς απότομα ποντίκια.Πώς αποκτάς απότομα ποντίκια; Ας πούμε ότι τον έχουν πιάσει ντοπαρισμένο παλιότερα και είχε αποκλειστεί.
Πολύ γέλιο προκάλεσε η επιλογή ενός αθλητή που ήταν κάτι που δεν το έχω ξανακούσει αλλά ξεκίναγε με χορωδία να άδει bicycle, bicycle, bicycle.
...Μα την αλήθεια, έτσι μού έρχεται να τους κάνω μήνυση και να ζητήσω τα πνευματικά δικαιώματα των ΟΑ σαν γνήσιος απόγονος® των αρχαίων Ελλήνων™.
Μήπως ήταν αυτό;
Né d'une mère grecque dont il porte le nomΓια τον Δουβαλίδη, η γαλλική βίκη ξεκαθαρίζει το πράμα....
Τι έχουν οι Αμερικάνοι στη Δράμα;Βλέπω στο ιντερνέτιο ότι ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του αμερικανικού στρατού στη Δράμα.
Οι κεραίες της Φωνής της Αμερικής βρίσκονταν νοτίως της Ξάνθης.Και πιάναμε και τη Φωνή της Αμερικής καμπάνα. Δεν έπιανες τοπικό σταθμό χωρίς παράσιτα, αλλά μπορούσες να ακούσεις συλλαβιστή αντισοβιετική προπαγάνδα για όσους Βούλγαρους ήθελαν να μάθουν αγγλικά. Ήμασταν χρονικά μετά την περεστρόικα, δηλαδή φαντάσου στα βάθη του ψυχρού πολέμου τι άκουγες.
Οι κεραίες της Φωνής της Αμερικής βρίσκονταν νοτίως της Ξάνθης.
Και λιγότερο, αν ξέρεις τι κάνεις. (Και περνάει και μέσα απ' τ' αμπελοχώραφά μου. ) Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το σχόλιο. Δεν ήξερα ότι η Δράμα είχε αμερικάνικη βάση (τώρα το έμαθα), που έκλεισε μαζί με τις υπόλοιπες την πενταετία 1985-90. Ακόμη όμως δεν ξέρω τι είχαν εκεί. Η Φωνή της Αμερικής ήξερα από πριν ότι είχε τις κεραίες της στην Ξάνθη, γι' αυτό και το είπα — δεν υπονόησα ότι δεν ακουγόταν στην Δράμα!...H Δράμα μια ώρα δρόμος.
Αν είσαι του ξύλου, αύριο το πρωί παίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (που είχε πάρει ασημένιο το 2004) στα προκριματικά (και με Τούρκο, βλέπω, ωχωχωχ!). Ο τελικός είναι αύριο το βράδυ.Έχω ένα παράπονο: θέλετε να σας λέω για τους αγώνες, αλλά εσείς δε μου λέτε πότε έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Πού θα το μάθω ότι έχουμε αθλητές σε αγώνισμα; Ορίστε τώρα έχω κολλήσει στην τηλεόραση με το μαραθώνιο κολύμβησης. Είχα σκοπό να πάω στο πάρκο να ζητωκραυγάσω αλλά άργησα να ξεκινήσω και είπα δεν πειράζει, στην τηλεόραση, ενώ αν ήξερα ότι έχουμε και Έλληνα αθλητή και μάλιστα παγκόσμιο πρωταθλητή και σοβαρή υποψηφιότητα για μετάλλιο θα είχα τσακιστεί να πάω από το πρωί.