Εγώ, που είμαι αρχαίος, θυμάμαι και τις φοβερές αδελφές Ταμάρα και Ιρίνα Πρες, γνωστές ειρωνικά και ως The Press Brothers...
Εγώ, που είμαι αρχαίος, θυμάμαι και τις φοβερές αδελφές Ταμάρα και Ιρίνα Πρες, γνωστές ειρωνικά και ως The Press Brothers...
Ναι, υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο, δεν το αρνούμαι. Ωστόσο υπάρχει και η φυσική και η βιολογία κι αυτές λένε άλλα, όπως το ότι δεν γίνεται μια γυναίκα, όσο κι αν αθλείται, να έχει μπράτσο μεγαλύτερο από το μπούτι μου.
Σε Ολυμπιακούς το έχουμε ξαναδεί αυτό;
Οι επτά [Καμερουνέζοι] αθλητές -πέντε πυγμάχοι, ένας κολυμβητής και μια παίκτρια ποδοσφαίρου- είναι ύποπτοι για αποχώρηση, προκειμένου να παραμείνουν στην Ευρώπη για οικονομικούς λόγους.
http://reviews.in.gr/sports/og2012/article/?aid=1231208429
Εγώ πάντως ντοπάρομαι με διάφορα και κυρίως με κάποιες αναρτήσεις ώστε να διατηρώ σχετική επαφή με την πραγματικότητα πχ.
http://voices.yahoo.com/how-deal-people-think-they-know-everything-403961.html
Ασυνείδητη, ασυνείδητε! :twit:
Λάθος εκτίμηση. Είμαι πολιτικός μηχανικός, με κατεύθυνση την μηχανική θραύσης. Μερικές φορές, η τάση μου να εφαρμόζω την λογική μηχανικής θραύσης, σπάει κι άλλα πράγματα. Δεν ευθύνομαι προσωπικά, είναιυποσυνείδητηλειτουργία, που, κατά Φρόιντ, σημαίνει ότι φταίει που μικρός γούσταρα την Λώρα από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.
Αυτή η υπερβολή του ροζ φούξια, στο πάτωμα, στους τοίχους και στους διαδρόμους στο χώρο που γίνοται τα αθλήματα της γυμναστικής μόνο εμένα ενοχλεί και μου θυμίζει τεράστιο κουκλόσπιτο για κοριτσάκια ;
Έναν καιρό, περίπου έναν αιώνα πριν, ήταν πιο κυρίαρχη η τάση να φοράνε ροζ τα αγοράκια και μπλε τα κοριτσάκια, υποτίθεται γιατί το ροζ είναι το χρώμα του ωμού κρέατος και άρα δείχνει μπρουτάλ, ενώ το γαλάζιο είναι ντελικάτο κι απαλό χρώμα.
Ασυνείδητη, ασυνείδητε! :twit:
Και έτσι επιστρέφουτμε στον Φρόυντ (για τον οποίο ο σπάστης έχει τη χείριστη γνώμη -κι ας τον επικαλείται για ελαφρυντικό όποτε τον βολεύει:devil:)
Φυσικά, κανείς δεν έχει πρόβλημα με τις ανταποκρίτριες...
Κάτι έχει πάρει το αφτί μου. Αλλά η σωστή λέξη είναι "υποσυνείδητη", γιατί δεν υπάρχει κάτι που το μυαλό κάνει μη συνειδητά. Απλά υπάρχουν αυτόματες λειτουργίες και μη αυτόματες. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι γίνεται μη αντιληπτό ούτε ότι υπάρχουν μνήμες μη προσβάσιμες. Δεν υπάρχει μέρος στο μυαλό που να βρίσκεται κάποιο "ασυνείδητο".
Δεν ξέρω τι λες εσύ, ο Φρόιντ πάντως μιλάει για «ασυνείδητο».