Δώστε και λίγη άσφαλτο στα ζώα σας, θα τους κάνει καλό, ισχυρίζονται αυτοί. Δεν έχω καταφέρει να βρω για ποιο πράγμα μιλάνε.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, επειδή το όνομα αυτής της KRYMFARMA κάπως σε εταιρεία σλαβικής προέλευσης μου κάνει· είτε από την Κριμαία, είτε από το όνομα Κρούμος, ότι το μπέρδεμα έγινε από το κυριλλικό αλφάβητο. Βέβαια, και οι σλαβικές λέξεις битум/витамин διαφέρουν αισθητά, αλλά...
Η εταιρία εδρεύει στην οδό Σεβαστουπόλεως, στη Συμφερόπολη της Κριμαίας.
Στο σάιτ αυτό βρήκα και μερικές πιο κρυπτικές οδηγίες πρώτων βοηθειών που δεν έχω αποκρυπτογραφήσει ακόμα. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει:
Πώς να διεξάγετε τον ζημιωθέντα σε απορρίματα κατά τη διάρκεια πρώτων βοηθειών:
Όταν την επαγγελματική ιατρική φροντίδα είναι πολύ μακριά, μπορεί να χρειαστεί να εκκενώσουν ένα τραυματισμένο άτομο από τα σκουπίδια (κάτι πήρε το αφτί μου για σκουπίδια που βγάζουν λάβα αλλά δεν το πίστευα). Μετά την εξασφάλιση της ζημιωθέντα μια γέννα, να φέρουν το άτομο στην ασφάλεια (για να κάνει μήνυση στον μαιευτήρα) ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Θέση ενός διασώστη στο κεφάλι για να χρησιμεύσει ως ηγέτης και να παρακολουθεί το κεφάλι και τη σταθερότητα του λαιμού. Τοποθετήστε τα άλλα διασώστες κατά μήκος των πλευρών των απορριμμάτων, τουλάχιστον δύο σε μια πλευρά, προσπαθεί να κρατήσει τους ανθρώπους από περίπου ίσο ύψος απέναντι από το άλλο. Πιάσε τα σκουπίδια μέσω της κατάλληλης συγκράτησης. Χρησιμοποιήστε όποιο χέρι είναι κατάλληλη για την κατεύθυνση που θα πρέπει να το περπάτημα. Σηκώστε την πρόσκληση του ηγέτη : «Lift , στις 3 - 1, 2 , 3 !»
Θα πάρω τις λεπτομέρειες καταδίωξης όταν τα σκάφη διαταγής μου;
Ναι, αφότου στείλαμε τα αγαθά, προσφέρουμε τον αριθμό καταδίωξης σύντομα σε απευθείας σύνδεση.
Έξυπνα μέρη: ομιλητής, κωδωνοκρούστης, εγχώριο κουμπί, κάμερα, δονητής [...] τηλεφωνικές προστατευτικές περιπτώσεις κυττάρων, που επισκευάζει τα εργαλεία
Άσε, δεν θέλω να ξέρω τι έψαχνες και έπεσες πάνω σε αυτό.Έψαχνα να προσλάβω έναν υγιή κωδωνοκρούστη ...
Εγώ κατάλαβα ότι γύρευε έναν Κουασιμόδο με μια σταλιά λιγότερη καμπούρα και μια σταλιά περισσότερη τσαχπινιά. Έτσι δεν είναι;Άσε, δεν θέλω να ξέρω τι έψαχνες και έπεσες πάνω σε αυτό.