Ε, ας δώσουμε και τον σύνδεσμο (όλη η ντροπή δική τους).
Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά μετά σκέφτηκα, τι καθιστά ένα δωμάτιο πιο κατάλληλο για γκέι ζευγάρια; και τι τον κόφτει τον ιδιοκτήτη τι λογής ζευγάρια θα πάνε; ας είναι και ζευγάρια εξωγήινων, φτάνει να πληρώνουν, σωστά; άσε που η Μήλος δεν είναι τέτοιου τύπου νησί (και δη η συγκεκριμένη παραλία, απ' ό,τι μου είπαν είναι μάλλον οικογενειακή). Πιο πιθανό μου φαίνεται το φιλικό να έγινε γκέι με κάποιον μυστηριώδη μηχανισμό που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα (αχ αυτή η ζέστη... λιώνει ο εγκέφαλός μου).Τα «γκέι ζευγάρια» είναι έτσι στο αγγλικό, αλλά ίσως θεωρήθηκε πολύ προχώ για άλλους λαούς και έτσι αυτό αποδόθηκε σαν «φιλικά ζευγάρια» στις άλλες τρεις γλώσσες.
(αχ αυτή η ζέστη... λιώνει ο εγκέφαλός μου).
... άσε που η Μήλος δεν είναι τέτοιου τύπου νησί (και δη η συγκεκριμένη παραλία, απ' ό,τι μου είπαν είναι μάλλον οικογενειακή). ...
Δεν ξέρω αν όντως έχει σχέση, αλλά η απόδοση στο G-translate από τα αγγλικά στα ουγγρικά κι από εκεί στα ελληνικά δίνει "φιλικό ζευγάρι". Κάτι παρόμοιο πάει να κάνει και με την σειρά αγγλικά>τούρκικα>ελληνικά.
Όλα τα καταλαβαίνω, εκείνα τα έρμα τα Αραβικά πώς έγιναν ΠΓΔΜ;Hello everyone ✌ I'm an Egyptian student and looking for someone to practice English with, and i can teach you arabic as well � so who is interested �
Γεια σε όλους ✌ είμαι αιγύπτιος μαθητής και ψάχνει για κάποιον να με πράξη τα αγγλικά, και μπορώ να σε διδάξω fyrom όπως �ποιος ενδιαφέρεται �
Μπορεί κανείς να λύσει το μυστήριο του γιατί η αυτόματη μετάφραση αποδίδει το Panormou ως Μοναστηράκι; Ρε μπας και τη μπέρδεψε με την Πανδρόσου; :woot:Bonsoir à tous!
Cette semaine le groupe français ne se rencontrera pas à Panormou comme d'habitude mais à Kolonaki!
Comme le festival du film francophone a lieu à Athènes, on va voir tous ensemble le film Belles Familles au cinéma Embassy à 20h!
Καλησπέρα σε όλους!
Αυτή την εβδομάδα η γαλλική ομάδα δεν ανταποκρίνεται στο Μοναστηράκι, ως συνήθως, αλλά και στο Κολωνάκι!
Καθώς το φεστιβάλ γαλλικού κινηματογράφου έλαβε χώρα στην Αθήνα, θα πάμε να δούμε όλη την ταινία όμορφη οικογένειες στην πρεσβεία σινεμά στις 20 μμ!