Όχι απλά δώρο -γιατί είναι δώρο;- αλλά και θείο δώρο. Έλεος κι αυτός ο Τιμ. Το καλό για το μέλλον των δικαιωμάτων των γκέι, πάντως, είναι ότι η Απλ είναι εταιρεία με τεράστια επιρροή.
Ναι, αλλά μπορεί να κάνει υποχρεωτικό το ότι το ψωνιστήρι να γίνεται μόνο μέσα από iTunes.Το καλό για το μέλλον των δικαιωμάτων των γκέι, πάντως, είναι ότι η Απλ είναι εταιρεία με τεράστια επιρροή.
http://www.businessinsider.com/why-russias-steve-jobs-memorial-was-taken-down-2014-11Η αφαίρεση του μνημείου του Steve Jobs για λόγους γκέι προπαγάνδας ήταν τελικά φάρσα: το μνημείο αφαιρέθηκε για επιδιορθώσεις λόγω βλάβης σε αισθητήρες, και θα ξανατοποθετηθεί. Removal of Steve Jobs memorial due to 'gay propaganda' law turns out to be PR hoax
Εγώ σιχαθεί ν' ακούω αναφορές στο Θεό από τους Αμερικανούς για το οτιδήποτε, από την όποια σεξουαλική ταυτότητα ως το πόσο πρόκοψαν οι κολοκύθες στο μποστάνι τους...)
Υποψιάζομαι ότι αυτό εν γένει γίνεται επειδή αν επικαλείσαι το θεό έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις αποδεκτός από το ευρύτερο κοινό (σε πρόσφατες έρευνες που διάβαζα, οι άθεοι σημειώνουν τη χαμηλότερη δημοτικότητα).Εγώ σιχαθεί ν' ακούω αναφορές στο Θεό από τους Αμερικανούς για το οτιδήποτε, από την όποια σεξουαλική ταυτότητα ως το πόσο πρόκοψαν οι κολοκύθες στο μποστάνι τους...)
Σε πρόσφατες έρευνες που διάβαζα, οι άθεοι σημειώνουν τη χαμηλότερη δημοτικότητα.
Ναι, αλλά μπορεί να κάνει υποχρεωτικό το ότι το ψωνιστήρι να γίνεται μόνο μέσα από iTunes.
... Εγώ σιχαθεί ν' ακούω αναφορές στο Θεό από τους Αμερικανούς για το οτιδήποτε, από την όποια σεξουαλική ταυτότητα ως το πόσο πρόκοψαν οι κολοκύθες στο μποστάνι τους...)
By God, you're right! You're God damn right!Χμ, το θέμα δεν είναι η θρησκεία per se, είναι το ότι η έννοια του Θεού, οι αναφορές σε αυτόν και η διατυμπάνιση του ονόματός του σε κάθε (μα κάθε, ΜΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΘΘΘΘΕΕΕΕΕ!!!) ευκαιρία συνιστά ίσως την χαρακτηριστικότερη εκδήλωση αμερικανικού πνεύματος, είναι κάτι σαν σχιββωλέθ πατριωτισμού και γνήσιας αμερικανικής νοοτροπίας.