SBE
¥
Πφ! Ο συνδιασμός είναι βότκα με νεσκουίκ.Ε ναι, λάθος μου. Την επόμενη φορά θα συνδυάσω τον ανανά με καμπάρι, να 'ναι πιο ελαφρός
Πφ! Ο συνδιασμός είναι βότκα με νεσκουίκ.Ε ναι, λάθος μου. Την επόμενη φορά θα συνδυάσω τον ανανά με καμπάρι, να 'ναι πιο ελαφρός
Τώρα μιλάς σωστά! Καλέ, πού ήσουν εσύ και δεν σε είδα; Ή σε είδα και δεν το θυμάμαι; Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να ανακατέψω τον ανανά με πατατάκια...
Καλέ, πού ήσουν εσύ και δεν σε είδα; Ή σε είδα και δεν το θυμάμαι; Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να ανακατέψω τον ανανά με πατατάκια...
[περιμένουμε τη δεύτερη ημερομηνία κάποιοι]
Θα μπορούσαμε να πούμε ανεπίσημα ότι η Παρασκευή 26 Ιουλίου είναι μια καλή ημερομηνία. Θα ήμασταν διατεθειμένοι να ακούσουμε και προτάσεις για άλλα μέρη, αρκεί να έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα του Mojo: μουσική τόσο χαμηλά ώστε να μπορούν να συζητούν οι θαμώνες. Το «παρεμπιπτόντως» να είναι ο χορός, όχι η πάρλα — κι ας διαφωνεί η Μελάνη.
Σε ισχύ από την 1η Αυγούστου
Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231257847
Πάνω που έλεγα να συζητήσουμε για την επόμενη σύναξη, για τέλος του Ιουλίου, αναρωτιέμαι μήπως το σωστό θα είναι πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, να δώσουμε και μια ενθάρρυνση στη μείωση του ΦΠΑ. (Επηρεάζει η μείωση τις τιμές των ποτών; Του ανανά; Των πατατακίων;)
Κανένα πρόβλημα, είμαι κι εγώ μούλτι μουλινέξ, τα κάνω όλα ταυτόχρονα.Το «παρεμπιπτόντως» να είναι ο χορός, όχι η πάρλα — κι ας διαφωνεί η Μελάνη.