Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων ΙV: Παρασκευή 12/7/13 στο Mojo

Ποια βραδιά θα θέλατε να γίνει η σύναξη;

• Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Votes: 14 63.6%
  • Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Votes: 4 18.2%
  • Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Votes: 5 22.7%
  • Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Votes: 6 27.3%
  • Άλλη (αλλά πείτε μας ποια)

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    22

SBE

¥
Ε ναι, λάθος μου. Την επόμενη φορά θα συνδυάσω τον ανανά με καμπάρι, να 'ναι πιο ελαφρός :rolleyes:
Πφ! Ο συνδιασμός είναι βότκα με νεσκουίκ.

Τώρα μιλάς σωστά! Καλέ, πού ήσουν εσύ και δεν σε είδα; Ή σε είδα και δεν το θυμάμαι; Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να ανακατέψω τον ανανά με πατατάκια...

Φαίνεται πως τα πατατάκια έφαγαν κάτι που τα πείραξε...

nickel

Administrator
Staff member
Σε ισχύ από την 1η Αυγούστου
Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231257847

Πάνω που έλεγα να συζητήσουμε για την επόμενη σύναξη, για τέλος του Ιουλίου, αναρωτιέμαι μήπως το σωστό θα είναι πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, να δώσουμε και μια ενθάρρυνση στη μείωση του ΦΠΑ. (Επηρεάζει η μείωση τις τιμές των ποτών; Του ανανά; Των πατατακίων;)

Για τα ποτά δεν το νομίζω... πατατάκια κι ανανάς μπορεί και να εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του μέτρου. ;)

[περιμένουμε τη δεύτερη ημερομηνία κάποιοι]

Tonia

¥
Καλέ, πού ήσουν εσύ και δεν σε είδα; Ή σε είδα και δεν το θυμάμαι; Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να ανακατέψω τον ανανά με πατατάκια...

Ουφ, περνάω απαρατήρητη πλέον....Κάπου κάποιος μας σύστησε, μέχρι εκεί το θυμάμαι. Αλλά τίποτε άλλο!

nickel

Administrator
Staff member
[περιμένουμε τη δεύτερη ημερομηνία κάποιοι]

Θα μπορούσαμε να πούμε ανεπίσημα ότι η Παρασκευή 26 Ιουλίου είναι μια καλή ημερομηνία. Θα ήμασταν διατεθειμένοι να ακούσουμε και προτάσεις για άλλα μέρη, αρκεί να έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα του Mojo: μουσική τόσο χαμηλά ώστε να μπορούν να συζητούν οι θαμώνες. Το «παρεμπιπτόντως» να είναι ο χορός, όχι η πάρλα — κι ας διαφωνεί η Μελάνη.

Θα μπορούσαμε να πούμε ανεπίσημα ότι η Παρασκευή 26 Ιουλίου είναι μια καλή ημερομηνία. Θα ήμασταν διατεθειμένοι να ακούσουμε και προτάσεις για άλλα μέρη, αρκεί να έχουν το τεράστιο πλεονέκτημα του Mojo: μουσική τόσο χαμηλά ώστε να μπορούν να συζητούν οι θαμώνες. Το «παρεμπιπτόντως» να είναι ο χορός, όχι η πάρλα — κι ας διαφωνεί η Μελάνη.

Για μένα η ημερομηνία αυτή είναι ιδανική. Δεν είμαι, όμως, ο μόνος ενδιαφερόμενος ;) (loin s'en faut), οπότε αναμένουμε να δηλώσουν την προτίμησή τους και οι υπόλοιποι. Και, ναι, το Mojo μου φαίνεται εξαιρετική λύση από πολλές απόψεις.

Σε ισχύ από την 1η Αυγούστου
Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231257847

Πάνω που έλεγα να συζητήσουμε για την επόμενη σύναξη, για τέλος του Ιουλίου, αναρωτιέμαι μήπως το σωστό θα είναι πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, να δώσουμε και μια ενθάρρυνση στη μείωση του ΦΠΑ. (Επηρεάζει η μείωση τις τιμές των ποτών; Του ανανά; Των πατατακίων;)

Μα και για τα φαγητά, είχαν δηλώσει ξεκάθαρα οι άνθρωποι, προ διμήνου το πολύ, ότι δεν πρόκειται να ρίξουν τις τιμές τους, απλώς θα μπορέσουν να ανασάνουν κοστολογικά οι ίδιοι...

Το «παρεμπιπτόντως» να είναι ο χορός, όχι η πάρλα — κι ας διαφωνεί η Μελάνη.
Κανένα πρόβλημα, είμαι κι εγώ μούλτι μουλινέξ, τα κάνω όλα ταυτόχρονα.

Zazula

Administrator
Staff member
Τελικά θα μαζευτούμε κι ετούτη την Παρασκευή, 26 του μηνού, ή να βάλω τις φωνές; :s

nickel

Administrator
Staff member
Βάλε τις φωνές, να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε, γιατί ή ο ύπνος τούς πήρε ή το κύμα.

Εγώ και το χαβανέζικο πουκάμισό μου θα σας ζητήσουμε συγγνώμη, αλλά δεν θα σας κάνουμε αυτή τη φορά την τιμή.

Zazula

Administrator
Staff member
Ε, αν είναι χωρίς περισπωμένη τότε δεν μπορεί να σ' έχει πάει μακρ(ι)ά! :p

Εγώ είμαι μέσα, αλλά θα φύγω και πάλι νωρίς ή και λίγο νωρίτερα, λόγω βαριού προγράμματος την άλλη μέρα.