Η θερινή σύναξη των Λεξιλόγων ΙV: Παρασκευή 12/7/13 στο Mojo

Ποια βραδιά θα θέλατε να γίνει η σύναξη;

  • Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

    Votes: 14 63.6%
  • Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

    Votes: 4 18.2%
  • Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

    Votes: 5 22.7%
  • Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

    Votes: 6 27.3%
  • Άλλη (αλλά πείτε μας ποια)

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    22

nickel

Administrator
Staff member
Να έχετε υπόψη σας ότι θα φέρω αρκετά πατατάκια μαζί μου, όπου μαζευτούμε (εκτός αν μαζευτούμε για φαΐ), αλλά δεν θα είναι οι δύο ντουζίνες που περίσσεψαν από την περασμένη φορά. Διαπίστωσα ότι κάποια είχαν αρχίσει να χαλάνε... :blush: :eek: :eek:mg: :whistle:
 

SBE

¥
Άλεξ, μπαγιάτικα πατατάκια θα φέρεις; Κάνε αμέσως ό,τι κι ο Νίκελ και φρόντισε να τα εξαφανίσεις.
 

nickel

Administrator
Staff member
Η θερμοκρασία αύριο θα είναι στα ίδια ύψη όπως σήμερα, διαβάζω. Ωστόσο, αν δεν ακουστεί κάποια μαγική πρόταση που να βολεύει όλους τους άλλους, μένουμε στα αυτά, έτσι; Στη χειρότερη περίπτωση μπαίνουμε στα αυτοκίνητα και πάμε στη θάλασσα... Ωχ, θυμήθηκα τη ΔΕΗ.
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Δεν είναι σε μεγάλα ύψη σήμερα, σωστά; Και για αύριο 33 βαθμούς δίνει για την Αθήνα.

Πρέπει να κλείσουμε πάλι το καναπεδάκι μας ή αν πάμε νωρίς το έχουμε εξασφαλισμένο;
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Έκλεισα τα δύο γνωστά καναπεδάκια. Όταν θα πάμε, θα αποφασίσουμε αν θα τα κρατήσουμε και τα δύο ή αν θα ελευθερώσουμε το ένα.

Να μετρήσουμε κεφάλια;
 
Δυστυχώς πάλι δεν θα τα καταφέρω να έρθω, και ήθελα πολύ να σας δω.
 

nickel

Administrator
Staff member
Μια απίστευτη μπάντα εγχόρδων γέμιζε τον καμπυλωμένο αέρα πάνω από τα πηγαδάκια της διόδου με πρωτάκουστες αρμονικές. Το διακοποτέρας ανακλαδίζεται (μα ποιος ζήτησε λέξεις ποιητικές;), περιεργάζεται τα πρόσωπα που το περιβάλλουν και ηρεμεί. Μια θηλυκή παρουσία πηγαινοέρχεται, ζουζουνίζει σα μέλισσα, διαπραγματεύεται ασταμάτητα — μα δεν θα σταματήσουν να παραγγέλνουν; Οι μουσικές, μακρινές, διακριτικές — πού είμαστε; είμαστε αλήθεια σε μπαρ; Ο φλοίσβος, πού είναι ο φλοίσβος; Α ναι, τον ακούω, βγαίνει από το ένα πηγαδάκι εδώ, το άλλο παρακάτω — πόσο ευχάριστος! Ανοίξτε την καταβόθρα, τι ντρέπεστε; Το βαρέλι με την ξανθιά πλανεύτρα αδειάζει μέσα μου, ξεχνιέμαι. Κάνω κινήσεις γενναιόδωρες, πλατιές. Να, μια απ’ αυτές απλώνει ξανθιά ηδονή στην ατμόσφαιρα, τα τραπέζια, το πλακόστρωτο, τα πανταλόνια, τις σαγιονάρες. Ξυπνάω αλαφιασμένος. Τα γλυκάκια, τα πήρατε τα γλυκάκια;

Χρόνια πολλά στον εορτάζοντα. Και άλλα τόσα σε καθέναν από τους καλούς φίλους που μοιράστηκαν χτες κάποιες ώρες μαζί μας.
 
Θεάθηκε χτες ο εορτάζων Ζάζουλας σε γνωστό μπαρ της Αθήνας, συνοδευόμενος από δύο τρυφερές υπάρξεις και περιστοιχιζόμενος από ποιοτικώς ευμέγεθες πλήθος θαυμαστών. Οι φήμες ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τη δημοφιλία του με πατατάκια σε επαγγελματική συσκευασία και ικανό αριθμό γλυκακίων ελέγχονται ως κακοήθεις.
 
Top