Συμφωνώ. Ας δούμε τι θα προκύψει.
Ε, ας ξαναρωτήσω η πτωχή, αφού απάντηση δεν παίρνω: αφού ο πήχης είναι η προηγούμενη κυβέρνηση, γιατί επέμενε ο ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές; Και επίσης, αφού έγινε κυβέρνηση, γιατί δεν φροντίζει τουλάχιστον να περάσει αυτόν τον χαμηλότατο πήχη;Ναι, ξεχνάς. Ότι τα αποθεματικά των ταμείων δεν θα ήταν κάτω απ' το μηδέν αν δεν είχε συμβεί το PSI, για παράδειγμα. Κι ό,τι όλα τα υπόλοιπα ήδη συνέβαιναν πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σε μια τέτοια περίπτωση θα μεταφέρω τα δικαιώματά μου στη Θεσσαλονίκη για να τον ψηφίσω — τιμωρώντας έτσι και τον Hellegennes και τον Σύριζα! :twit:...θα σκεφτώ πως ... θα σε δούμε στις επόμενες εκλογές σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Κάποια παρόμοια απορία έχω κι εγώ. Αν θυμάμαι καλά, σε παλιότερα νήματα ο Χέλλε υμνούσε τον νεοφιλελευθερισμό. Πιστεύει ξαφνικά ότι η νέα κυβέρνηση είναι η καλύτερη ομάδα για να επιτύχει αυτά που υποστήριζε σε εκείνο το νήμα;
Ε, ας ξαναρωτήσω η πτωχή, αφού απάντηση δεν παίρνω: αφού ο πήχης είναι η προηγούμενη κυβέρνηση, γιατί επέμενε ο ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές; Και επίσης, αφού έγινε κυβέρνηση, γιατί δεν φροντίζει τουλάχιστον να περάσει αυτόν τον χαμηλότατο πήχη;
Και μη μου κάνεις γαργάρα τους Κατρούγκαλους, τα αεροπλάνα του Καμμένου και την κακομεταχείριση των μεταναστών. Αλλιώς θα σκεφτώ πως πράγματι δεν είσαι καραμανλικός και πως θα σε δούμε στις επόμενες εκλογές σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1.732 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός στο πρώτο τρίμηνο του 2015, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1.541 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 119 εκατ. ευρώ.
τι απ' αυτά θα ήταν διαφορετικό με άλλη κυβέρνηση (οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση) και δεν δείχνει αυτό μια εικόνα κατάρρευσης;
...που αυτή η κυβέρνηση δεν τα θέλει, ας πούμε;Όμως ας θυμηθούμε ότι μιλάμε πάντα για δανεικά