Απαλλαγείτε από το ποντίκι

Αχμ. Συγγνώμη. Έπρεπε να το φανταστώ ότι θα είχε μπει ήδη κάπου στο φόρουμ και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.
 

Zazula

Administrator
Staff member
Ναι, αλλά το Gmail Motion ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα, ενώ από τη Celluon μπορείς ήδη να αγοράσεις (με λίγο-πολύ παρόμοια λογική) το εικονικό πληκτρολόγιό τους: http://www.skroutz.gr/s/75028/Celluon-Bluetooth-Virtual-Keyboard-CL850.html.

Το ποντίκι όμως πότε θα φτάσει εδώ;;;; εγώ πάντως θέλω να το δοκιμάσω .. για το πληκτρολόγιο δεν είμαι και τόσο σίγουρη...
 

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Παίδες, Πάσχα έρχεται κι η ευκαιρία δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
Ερωτεύτηκα! Γμτ, και έσκασα το σχεδόν 50ρικο για το καινούριο μου ποντίκι...
 
Καθόλου άσχημο, και η τιμή δεν είναι απαγορευτική, θα κάνει γύρω στα 99 δολάρια. Αλλά πόση εκπαίδευση θα χρειαστούν τα δάχτυλά μας για να κάνουμε όλες αυτές τις κινήσεις που βλέπουμε στο βίντεο;

Σχεδόν τις ίδιες κινήσεις (εκτός από την ψηφιακή γραφή με τη γραφίδα, εννοείται) κάνει το τρακ παντ του μακ και, πίστεψέ με, τις συνηθίζεις αμέσως και μετά όποτε πρέπει να δουλέψεις με άλλο τρακ παντ ή ακόμα και με ποντίκι σου φαίνεται ότι καις κάρβουνο...Όποτε δουλεύω στο μακ μπ ουκ μου (δυστυχώς πλέον όχι τόσο συχνά, λόγω τ ρ α ν τ ό ς) δουλεύω χωρίς ποντίκι. Τώρα που βλέπω αυτό, μου φαίνεται πολύ καλή επένδυση. Σώζει τα χέρια! Μπράβο Ζαζ!
 

Alexandra

Super Moderator
Staff member
Το ποντίκι όμως πότε θα φτάσει εδώ;;;; εγώ πάντως θέλω να το δοκιμάσω .. για το πληκτρολόγιο δεν είμαι και τόσο σίγουρη...
Απ' ό,τι διάβασα, θα λανσαριστεί αυτές τις μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε μάλλον εύκολο είναι να γίνει αγορά μέσω Διαδικτύου.
Όσο για το πληκτρολόγιο, αν κατάλαβα καλά από το σάιτ της εταιρείας, δεν προορίζεται για χρήση με υπολογιστή, αλλά με έξυπνα τηλέφωνα και τέτοιες συσκευές που προβληματίζουν με το πληκτρολόγιό τους.
 
Top