τόπι-μαρτυρίου :)Ζάγκρεμπ, Μάλαγα και Τελ Αβίβ εξελίχθηκαν σε τρεις τόποι μαρτυρίου για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη και όχι άδικα.[/I]"
in.grΣτο μεταξύ, Ισραηλινοί αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι η έρευνα που διεξάγεται από τις Ένοπλες δυνάμεις της χώρας για το αιματηρό πλήγμα σε σχολείο του ΟΗΕ την περασμένη εβδομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίθεση έγινε με ισραηλινό βλήμα όλμου τύπου Errant.
Άσε με να μαντέψω. Μήπως ήταν η Καρασκύλα Παπαβούρλα;Μία βουλευτής μιλά σε ραδιοφωνική εκπομπή
Να επισημάνουμε ότι αυτό σημαίνει «το κινεζικό τείχος της Κίνας», «το τείχος της Κίνας της Κίνας», «the Great Wall of China in China». ΟΚ, θα μου πείτε ότι το δεύτερο δεν ισχύει, θα μπορούσαμε να έχουμε την κινεζική συνοικία του Λονδίνου. Αλλά εμένα μου χτύπησε σαν κάπως περιττό. Υπάρχει Σινικό Τείχος κι αλλού; Εδώ συχνά λέμε σκέτο «η Ακρόπολη» όταν ακροπόλεις υπάρχουν κι αλλού.
Οι των αγγέλων άγγελοι. Η πόλη κανονικά λέγεται El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula.
Διαφωνώ: κι η Μπογκοτά κάποτε λεγόταν "Santa Fe de Bogotá" αλλά όταν μεταφράζαμε το σκέτο "Bogotá" δεν θα λέγαμε "της Μπογκοτάς"...
ΚαθημερινήΠτώμα άνδρα εντοπίσθηκε νεκρός το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά