This funny thing landed in my email

Elsa

¥
Αυτός που φωνάζει «Χαίρε Απολλώνιο κορμί!», σίγουρα λιμπίζεται το κορίτσι;

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Κοίτα, εσύ μπορεί να λέγεσαι Ελληγενής, αλλά δεν ξέρουμε, είσαι; Μήπως το γράφεις για ξεκάρφωμα; Για να μας πάρεις τα καλύτερα κορίτσια και να μας φας το πεντιγκρί; Μήπως είσαι μασώνος; Δάχτυλος του οχτρού;
Τι να σου πω, βρε Έλσα, κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα :D

Zazula

Administrator
Staff member
Μπορεί να εννοεί πως το κορίτσι είναι από τη Νέα Απολλωνία, και τα νερά είναι της Βόλβης. :p

SBE

¥
Το τοπίο μου θύμισε λίγο Ιτέα μεριά, δεν ξέρω γιατί, αλλά προφανώς είναι Βαϊκάλη.

Κι εσύ βρε Έλσα τι ήθελες να λέει ο τύπος; Χαίρε Αρτεμίσιο κορμί; Θα το μπέρδευε κανείς με το ακρωτήριο.
Άσε που η Άρτεμη δεν τα πήγαινε καλά με τους άντρες.

Κι εσυ βρε Έλσα τι ήθελες να λεει ο τυπος; Χαίρε Αρτεμίσιο κορμί; Θα το μπέρδευε κανείς με το ακρωτήριο.
Άσε που η Άρτεμη δεν τα πήγαινε καλά με τους άντρες.

Η Αφροδίτη όμως τα πήγαινε μια χαρά. Χαίρε* αφροδίσιο νοσ... εεε... κορμί.

* να βάλει κόμμα κανείς ή να κάνει; Ιδού η απορία.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Το τοπίο μου θύμησε λίγο Ιτέα μεριά, δεν ξέρω γιατί, αλλά προφανώς είναι Βαϊκάλη.
:lol: Μου αρέσει η σιγουριά σου. Μήπως έχεις και την κλήρωση του αυριανού Τζόκερ;

nickel

Administrator
Staff member

Χαίρε* αφροδίσιο νοσ... εεε... κορμί.
* να βάλει κόμμα κανείς;
Η βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή κάποιος θα ζητήσει το κόμμα που λείπει από κάποια κλητική προσφώνηση έχει πλέον γίνει μεγαλύτερη από τη βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή η συζήτηση θα φτάσει στον Χίτλερ.

Γελάνε και τα μουστάκια μου. Και το τσουλούφι μου...

Το σώμα μου έχει ακριβώς τις ίδιες αναλογίες με του τυπά, όλα τα χλαμυδοφόρα γκομενάκια θα έτρεχαν πάνω μου σαν τρελά.
Φτάνει να μην είναι και χλαμυδιοφόρα... αμάν ρε παιδιά τι 'ταν ετούτο!

Δε με λέτε, εγώ που πήρα Ισπανό και αναπαράχθηκα μαζί του, πόσο τοις εκατό ελληνίδα είμαι;
Βέβαια δεν τον παντρεύτηκα, τον έχω αστεφάνωτο... γλιτώνω κανένα μόριο;

Αγαπημένη ατάκα: "θα σηκωθεί ο Σωκράτης και θα μας δέρνει με τις μλκιες που λέμε!"

Φτάνει να μην είναι και χλαμυδιοφόρα... αμάν ρε παιδιά τι 'ταν ετούτο!

Δε με λέτε, εγώ που πήρα Ισπανό και αναπαράχθηκα μαζί του, πόσο τοις εκατό ελληνίδα είμαι;
Βέβαια δεν τον παντρεύτηκα, τον έχω αστεφάνωτο... γλιτώνω κανένα μόριο;

Αγαπημένη ατάκα: "θα σηκωθεί ο Σωκράτης και θα μας δέρνει με τις μλκιες που λέμε!"

Εξαρτάται ντήαρ, αν είναι Ανδαλουσιανός (ή όπως τους λένε) την πάτησες. Σου πούλησαν τσιγγάνικο αίμα. Τα παιδιά σου θα βγουν φριχτοί ανθέλληνες και θα διαβάζουν Λόρκα αντί Παπαδιαμάντη. Αν δεν είναι Ανδαλουσιανός, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αραβικό αίμα, όποτε είμαστε οκέι (οι Άραβες είναι φίλοι μας, ειδικά αυτοί που εκρήγνυνται στο Ισραήλ).

SBE

¥
Για δείτε το όμως κι απ'τη μεριά του ξένου... Γιατι να παντρευτούν Έλληνες (και Ελληνίδες) ;

drsiebenmal

HandyMod
Staff member

Γιατί όχι;

SBE

¥
Ξέρω ότι έχουν αλλάξει τα ήθη και έχει επικρατήσει το παπούτσι από τον τόπο σου, αλλά όταν ήμουνα φοιτήτρια μεταπτυχιακή κι έμενα σε εστία είχαν βουτήξει οι Έλληνες της εστίας έναν αλλοδαπό, χωρίς να ξέρουν ότι τα είχε με Ελληνίδα, και του είχαν πει ότι οι Ελληνίδες είναι: κοντοπόδαρες, τριχωτές, άσχημες, κοιτάνε να σε τυλίξουν και έχουν και μαμάδες φρικτές. Αντίστοιχα βεβαίως οι Έλληνες είναι κοντοπόδαροι, ανατολίτες, μαυριδεροί και μαμάκηδες.
Συγγένεμα με Έλληνες σημαίνει ότι όλες σου τις διακοπές θα τις περνάς στην Ελλάδα θες δε θες, ότι θα βομβαρδίζεσαι από ελληνική μουσική, ότι τα παιδιά σου θα έχουν υποχρεωτικά ελληνικά ονόματα (εντός Ελλάδας Εβελίνες και Σάντες, εκτός Ελλάδας Αντιγόνες και Ιάσονες), ότι θα περιμένουν όλοι να είσαι σαν Έλληνας/ Ελληνίδα για σε συμπαθήσουν, ότι θα πρέπει να αποφεύγεις τις πολλές επιδείξεις αλλοδαπότητας για να είσαι αρεστός κλπ κλπ κλπ.

SBE

¥
Εννοείται.

ΥΓ Ξέρω πολλά μικτά ζευγάρια και ο μη-Έλληνας συνήθως έχει πολύ, μα παρα πολύ μεγάλη δόση χιούμορ.

nickel

Administrator
Staff member
Κάποια που ξέρει την αδυναμία μου στη χημεία (δηλαδή πόσο αδύνατος ήμουν στη χημεία — βασικά, η χημεία μού ήταν κάτι το αδύνατο) μού έστειλε αυτό το ωραίο βιντεάκι για τον περιοδικό πίνακα του Μεντελέγιεφ. Ψιλοξεστραβώθηκα.

daeman

Administrator
Staff member
...

Προπέρσινο, μα τώρα μου το πέψανε. Σωστόστ ο μαθητής, λάθος ο συντάκτης («μην σαν παραξενέψει»).