Διάβαζα σήμερα για τα Windows 10:
«Άλμα» στα Windows 10 για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft
Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα ονομάζεται Windows 10, καθώς η εταιρεία παραλείπει την έκδοση 9 για να σηματοδοτήσει τις προόδους που έχει κάνει από τα Windows 8 και την έμφαση που δίνεται σε ένα περιβάλλον στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται οι κινητές συσκευές και οι υπηρεσίες Internet.
Microsoft dev here, the internal rumours are that early testing revealed just how many third party products that had code of the form
if(version.StartsWith("Windows 9")) { /* 95 and 98 */ } else {
and that this was the pragmatic solution to avoid that.
Μόλις χτες διάβαζα κάτι διαφορετικό:
Δωρεάν η αναβάθμιση στα Windows 9, όχι όμως για όλους
Και πάνω πού είχα αρχίσει να ελπίζω σε δωρεάν αναβάθμιση, καταργήθηκε ολόκληρη η έκδοση. Γκαντεμιά! :)
Πού να τολμήσουμε να αναβαθμιστούμε σε 10άρια, όταν θα πρέπει να πληρώσουμε αναβάθμιση των λογισμικών που χρησιμοποιούμε; Παράδειγμα, λογισμικό υποτιτλισμού που έχω αγοράσει και χρυσοπληρώσει εδώ και χρόνια δεν μου παρέχει δωρεάν αναβαθμίσεις.
Ό,τι τρέχει σε 7άρια θα πρέπει, λογικά, να τρέχει και στα 10άρια.
Ναι, το έχω εγκατεστημένο το VMWare και έχω κρατήσει τα ΧΡ, ενώ χρησιμοποιώ τα 7άρια. Αλλά δυστυχώς βαριέμαι ακόμα και να το ανοίξω. Δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι, στο μπρος-πίσω ανάμεσα σε δύο συστήματα, εκνευρίζομαι.No, you don't have to. Happy living in the past OS.
Σιγά σιγά θα αρχίσουμε να κρατάμε εφεδρικά πισί με προηγούμενα λειτουργικά για να τρέχουν τα παλιά προγράμματά μας, τα παλιά αρχεία μας κλπ...
Πρώτη φορά συμφωνώ με κάθε λέξη που λες!