Έχω κυριολεκτικά σωθεί με το απίστευτο www.fullepisodesonline.org! Τα πάντα όλα, άμεσα διαθέσιμα, πανεύκολα και πρακτικά — το συνιστώ ανεπιφύλακτα! :)
Αρκεί να μην περιμένεις BBC costume drama. Η σειρά απευθύνεται στη νεολαία κυρίως, δεν έχει πολλή σχέση με την πραγματικότητα, έχει ωραίους ηθοποιούς, γυμνό, σεξ και βια. Είναι δηλαδή ένα ακόμα σαν τα ρωμαϊκά σήριαλ που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν το έχω δει ποτέ, μόνο κάτι σκηνές περιστασιακά.Καλημέρα. Κρατάω σημειώσεις, για το καλοκαίρι. Σκέφτομαι να δω και τους Τιδόρ. Να το πράξω;
Η αγαπημένη μου σειρά τους τελευταίους έξι μήνες είναι το 30 Rock. Κάθε επεισόδιο είναι μόλις εικοσικάτι λεπτά αλλά οι ατάκες με γονατίζουν (ποτέ δεν πίστευα ότι ο Alec Baldwin μπορούσε να βγάλει τόσο γέλιο). Υπόδειγμα καλογραμμένης γρήγορης κωμωδίας (λίγο να αφαιρεθείς και κινδυνεύεις να χάσεις ένα από τα πολλά αστεία), η σειρά είναι γεμάτη αναφορές, παιχνίδια με στερεότυπα, πανέξυπνες ατάκες και χιούμορ που κινείται σε πολλά επίπεδα. Οι κριτικοί τη λάτρεψαν κι εμένα με κέρδισε από το δεύτερο επεισόδιο.
Ένας του Ντόκτορ Χάους, αν θέλεις. Τον Ντόκτορ Χου δεν τον άντεχα ούτε τις μέρες του Τομ Μπέικερ (τέταρτη ενσάρκωση, που κάθε τόσο τον έπαιρνε το μάτι μου στην τηλεόραση).Φαν του Doctor υπάρχουν εδώ;
Φαν του Doctor υπάρχουν εδώ; Προσωπικά εγώ λόγω ηλικίας ανήκω στους φαν του New Doctor Who Series (τα επεισόδια από το 2005).
Αυτή η σειρά είναι τόσο αστεία, που μερικές φορές γελάω τόσο δυνατά και δεν ακούω τις επόμενες ατάκες. Να 'σαι καλά :)Μα αλήθεια, δεν υπάρχει κανείς στο φόρουμ που να έχει παρακολουθήσει τη σειρά Modern Family;