Καλησπέρα και καλώς όρισες :)
Σου έκανα μια μικρή διόρθωση στον τίτλο, καθώς η λέξη δεν έχει -n-:
Helzel is an Ashkenazi Jewish dish. It is a sort of sausage made from chicken neck skin stuffed with flour, schmaltz, and fried onions and sewn up with edible thread. Helzel may be cooked in chicken soup or used as an ingredient in cholent. Because of its sausage shape and the flour-based stuffing, helzel is sometimes called "false" kishke.
Σύμφωνα με την εβραϊκή Βίκη, η γραφή του ονόματος είναι έτσι: צוואר ממולא
Με μια πρόχειρη έρευνα, δε βρίσκω κάτι στα ελληνικά, ωστόσο. Κάτσε μήπως έρθει κανείς, που να έχει περισσότερες γαστριμαργικές γνώσεις :)