Συγνώμη για την αργοπορημένη συμμετοχή, αλλά βρήκα τη συζήτησή σας ψάχνοντας το θέμα της ελληνικής ρέουσας γραφής. Αν και δεν είμαι νέος πια, είμαι αρκετά νέος ώστε να μην έχω προλάβει τη διδασκαλία της καλλιγραφίας στο σχολείο. Τώρα που μου γεννήθηκε το ενδιαφέρον, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι πολύ λίγες, καθώς οι παλαιότεροι έχουν ξεχάσει πια ή έχουν πεθάνει. Προσπαθώντας να βρω τρόπο να γράφω συνεχόμενα τα ελληνικά, λίγο ψάχνοντας στο διαδίκτυο, λίγο από μόνος μου, νομίζω πως συμφωνώ με τον Ελληγενή. Κάποιες συλλαβές μου φαίνεται αδύνατο να γραφούν με συνεχόμενο τρόπο. Όποιος μπορεί να γράψει συνεχόμενα π.χ. τις συλλαβές: λα, ρο, φι, ας μου πει και εμένα πως το κάνει. Η φράση "σ’ αγαπώ" στο βιντεάκι αποφεύγει όλες αυτές τις δύσκολες συλλαβές. Γενικά τα γράμματα λ, ρ, φ, δ μου φαίνεται αδύνατο να συνεχιστούν προς τα δεξιά. Το ίδιο φυσικά και το χ, που είναι το μόνο γράμμα που διακόπτει τη συνεχόμενη γραφή ακόμα και στη γαλλική καλλιγραφία, την οποία πρόλαβα και διδάχθηκα στο σχολείο.