Αν κατάλαβα κι εγώ καλα τον Δαεμάνο, ο Κάμπελ δεν μπαίνει σφήνα αλλά ο Κούπερ επιβάλλει τον Κάμπελ στην ομάδα. Σφήνα για μένα σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητος αλλά τον περιλαμβάνουν, ενώ στο συγκεκριμένο παράδειγμα χρειάζεται κάποιος και βάζουν αυτόν.
ΥΓ Είδα χτες το τελευταίο επεισόδιο του πεμπτου κύκλου και είχε τόσες πολλές διακριτικές αναφορές στον πρώτο κύκλο, ήταν απολαυστικότατο επεισόδιο για τους φαν. Α, ναι, κι ένα λογοπαίγνιο με μεταφραστικό ενδιαφέρον:
Ο ήρωας για διάφορους λόγους ξαναθυμάται τον αδερφό του που κρεμάστηκε και ενώ είναι υπό νάρκωση βλέπει τον κρεμασμένο και συζητάνε και του λέει ο κρεμασμένος "I'll hang around, if you know what I mean". Επειδή έχουν περάσει καμια πενηνταριά επεισόδια απο την αυτοκτονία, που συμβαίνει στον πρώτο κύκλο, και επειδή τον είδαμε τότε τον αυτόχειρα μόνο σε μια- δυο σκηνές, μέχρι που είπε αυτή τη φράση εγώ (και υποθέτω ο μέσος θεατής) αναρωτιόμουν ποιός είναι αυτός ο αναιδής νεαρός- που δε θυμάμαι καν αν ήταν ο ίδιος ηθοποιός- και μόνο με την έμμεση αναφορά στην αυτοκτονία έκανε κλικ.
Θα πλανιέμαι; Θα αιωρούμαι; Πολύ τρομακτικά μου ακούγονται. Θα βρίσκομαι στην περιοχή; Θα είμαι εδώ; Πολύ αόριστα και γενικά, δεν βοηθάνε στο κλικ που λέγαμε, εκτός αν τα συνοδεύσει κανένα "βρε αδερφέ", που όμως για να μην το βάζει ο σεναριογράφος έχει τους λόγους του (βλέπουμε τις παραισθήσεις του ήρωα, ο οποίος δεν αναγνωρίζει ότι έχει συγγενείς οπότε δεν θα φανταζόταν ποτέ τους συγγενείς του να τον αποκαλούν όπως δεν θα τους αποκαλούσε αυτός).