Να γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε ευχετήρια νήματα. Κολάζομαι!
nickel Administrator Staff member Nov 9, 2009 #121 Να γιατί δεν θέλω να μπαίνω σε ευχετήρια νήματα. Κολάζομαι!
Palavra Mod Almighty Staff member Nov 9, 2009 #122 daeman said: Από αλμυρά, μήπως σου βρίσκεται λίγο λουκάνικο αρκουδοαίματος τηγανισμένο σε ξίγκι ούρου*; *με μέλι, προφανώς! Click to expand... Όχι, αλλά θα πω να σου ετοιμάσουν ένα μενού οργίων σε πακέτο
daeman said: Από αλμυρά, μήπως σου βρίσκεται λίγο λουκάνικο αρκουδοαίματος τηγανισμένο σε ξίγκι ούρου*; *με μέλι, προφανώς! Click to expand... Όχι, αλλά θα πω να σου ετοιμάσουν ένα μενού οργίων σε πακέτο
Zazula Administrator Staff member Nov 14, 2009 #124 Σήμερα γιορτάζει (ή τελοσπάντων θα μπορούσε να γιόρταζε ) ο Philip — χρόνια πολλά! :)
Zazula Administrator Staff member Nov 16, 2009 #126 Αλεξάνδρα, χρόνια πολλά και καλά! Όλα στη ζωή να σου 'ρθουν άρτια φτιαγμένα και τέλεια συγχρονισμένα, όπως οι υπότιτλοι που παραδίδεις!
Αλεξάνδρα, χρόνια πολλά και καλά! Όλα στη ζωή να σου 'ρθουν άρτια φτιαγμένα και τέλεια συγχρονισμένα, όπως οι υπότιτλοι που παραδίδεις!
daeman Administrator Staff member Nov 16, 2009 #127 :) Χιλιόχρονη και πάντα τρισευτυχισμένη εύχομαι, Αλεξάνδρα! :) Μουσική αφιέρωση, αύριο· να το ψάξω με καθαρό μυαλό...
:) Χιλιόχρονη και πάντα τρισευτυχισμένη εύχομαι, Αλεξάνδρα! :) Μουσική αφιέρωση, αύριο· να το ψάξω με καθαρό μυαλό...
nickel Administrator Staff member Nov 16, 2009 #128 Και μη διανοηθείτε να της αφιερώσετε το Alexandra Leaving του Κοέν (αριστούργημα), γιατί της το αφιέρωσα κάποτε εγώ κάπου αλλού... και μετά έφυγε! Πάντως, δεν θα πρωτοτυπήσω, Κοέν και πάλι. Άλλωστε ούτε στις ευχές θα πρωτοτυπήσω: χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, με υγεία, με αντοχές.
Και μη διανοηθείτε να της αφιερώσετε το Alexandra Leaving του Κοέν (αριστούργημα), γιατί της το αφιέρωσα κάποτε εγώ κάπου αλλού... και μετά έφυγε! Πάντως, δεν θα πρωτοτυπήσω, Κοέν και πάλι. Άλλωστε ούτε στις ευχές θα πρωτοτυπήσω: χρόνια πολλά, ευτυχισμένα, με υγεία, με αντοχές.
daeman Administrator Staff member Nov 16, 2009 #129 Δεν το ήξερα. Έπρεπε να το σβήσεις το ποστ, όταν της το αφιέρωσα στη γιορτή της· τώρα, την έκανα την γκάφα. Παρηγοριέμαι, τουλάχιστον, αφού έχουν περάσει δυόμισι μήνες και είναι ακόμη εδώ! :) Από την άλλη, άλλο αλλού κι άλλο εδώ... Αλληλούια! ;)
Δεν το ήξερα. Έπρεπε να το σβήσεις το ποστ, όταν της το αφιέρωσα στη γιορτή της· τώρα, την έκανα την γκάφα. Παρηγοριέμαι, τουλάχιστον, αφού έχουν περάσει δυόμισι μήνες και είναι ακόμη εδώ! :) Από την άλλη, άλλο αλλού κι άλλο εδώ... Αλληλούια! ;)
Alexandra Super Moderator Staff member Nov 16, 2009 #130 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μην ανησυχείς, κουμπάρε, δεν φεύγω ακόμα...
Aurelia ¥ Nov 16, 2009 #134 Χρόνια πολλά Αλεξάνδρα μας! Κι εγώ να σου αφιερώσω κάτι αλεξανδρινό... :) http://www.youtube.com/watch?v=ZyURlYlwmJQ#
Χρόνια πολλά Αλεξάνδρα μας! Κι εγώ να σου αφιερώσω κάτι αλεξανδρινό... :) http://www.youtube.com/watch?v=ZyURlYlwmJQ#
fofoka ¥ Nov 17, 2009 #137 Αλεξάνδρα μου τώρα το είδα! Χρόνια πολλά, γερή, ευτυχισμένη και να καμαρώνεις και τον γιο σου!!! :)