Αποκλείεται να χωρέσεις εδώ, να πεις ένα «χρόνια πολλά». Τέτοιο στριμωξίδι, λες κι έχει ανοίξει ο μπουφές!
Χρόνια πολλά στο psifio λόγω γενεθλίων, κι επίσης σε Μιχάληδες, Άγγελους, Σταμάτηδες, Γαβρίληδες κλπ (αμφοτέρων των φύλων) και στους αεροπόρους! :)
Αν και είμαι σίγουρη ότι κανείς σας δεν ήξερε ότι γιορτάζω σήμερα, παρ' όλ' αυτά ευχαριστώ.
Είμαι επίσης σίγουρη ότι κάποιοι θα ξύνουν το κεφάλι τους απορημένοι, προσπαθώντας να καταλάβουν σε ποιους από όλους τους παραπάνω κατατάσσομαι
Χρόνια πολλά, Πσηφίο! Χιλιόχρονη!
Αγγελος, Αγγελής, Αγγελική, Αντζελα, Ατζελα, Αντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Αγγελικούλα, Γαβριέλα, Γαβρίλα, Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα, Αραμπέλα, Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Ματίνα, Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα, Μιχαήλ, Μιχάλης, Μιχαλός, Μιχαλιός, Μιχαλάκης, Μίχος, Μιχελής, Μιχαηλός, Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαήλα, Σταμάτιος, Σταμάτης, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Ταξιάρχης, Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα, Μισέλ, Μιχαλία, Στρατηγός, Στρατηγούλα, Στρατής (Λέσβος), Σταματία, Σταματίνα, Σταμάτα,Μάτα,Ματούλα, Σταμέλα, Σταμούλα, Ματίνα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Ευστρατία
Λετ μι γκες:
Αγγελος,Αγγελής, Αγγελική, Αντζελα, Ατζελα, Αντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Αγγελικούλα, Γαβριέλα,Γαβρίλα (γάβρους οσμίζομαι!), Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα, Αραμπέλα,Γαβριήλ,Γαβρίλος (λόγω μύστακος, αλλά δεν πάει με το φυλοσύμβολο),Γαβρίλης, Ματίνα, Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα,Μιχαήλ,Μιχάλης,Μιχαλός,Μιχαλιός,Μιχαλάκης,Μίχος,Μιχελής,Μιχαηλός,Ραφαήλ,Ραφαήλος,Ραφαέλος,Ραφαέλα (μπα, είναι ξανθιά!), Ραφαήλα,Σταμάτιος,Σταμάτης,Στάμος (πάλι λόγω μύστακος, πάλι το ίδιο κώλυμα, όμως),Σταμούλης (ο λοχίας; δεν νομίζω),Σταμέλος,Σταμέλης,Σταμελάς,Ταξιάρχης, Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα,Μισέλ (μόνο η ma belle και ο Λιαπίς;)), Μιχαλία,Στρατηγός (να θυμηθώ να ποτίσω αυτόν που έχω στη βεράντα), Στρατηγούλα,Στρατής (Λέσβος), Σταματία, Σταματίνα, Σταμάτα (πια, μας ζάλισες!), Μάτα (Χάρι; ), Ματούλα, Σταμέλα, Σταμούλα, Ματίνα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Ευστρατία;;;;; Μάλλον πρέπει να πάρω τη βοήθεια του κοινού...
Μέχρι να το αποκαλύψετε (αν ποτέ το αποκαλύψετε), ορίστε κι ένα παραδοσιακόν, εμπνευσμένο από την ώρα που δέησατε, φιλτάτη εορτάζουσα, να επισκεφθείτε τη Λεξιλογία σήμερα, αφιερωμένο εξαιρετικά
Σαν δεν ντρέπεστε, φίλτατε Δήμαν, που δε θυμάστε και πώς με λένε!Χρόνια πολλά στο psifio λόγω γενεθλίων, κι επίσης σε Μιχάληδες, Άγγελους, Σταμάτηδες, Γαβρίληδες κλπ (αμφοτέρων των φύλων) και στουςαεροπόρους!
Σαν δεν ντρέπεστε, φίλτατε Δήμαν, που δε θυμάστε και πώς με λένε!
Α, ακόμα καλύτερα, διότι τώρα μπορώ να δώσω συγκεκριμένη παραγγελιά: Θα ήθελα λοιπόν κάστανα ολόκληρα, βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος. Ευχαριστώ πολύ! :)@ένα ποστ παραπάνω: δυστυχώς δεν περίσσεψε τίποτα από ό,τι έφτιαξα με τα χεράκια μου χτες, καταναλώθηκανμέχρι να πεις νίκελεν ριπή οφθαλμού :)
Με συγχωρείτε, μεσιέ, το κατάστημα φτιάνει μόνο σοκολατόπιτα, τσιζκέικ, μηλόπιτα και καζάν ντιμπί.Α, ακόμα καλύτερα, διότι τώρα μπορώ να δώσω συγκεκριμένη παραγγελιά: Θα ήθελα λοιπόν κάστανα ολόκληρα, βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος. Ευχαριστώ πολύ! :)
Με συγχωρείτε, μεσιέ, το κατάστημα φτιάνει μόνο σοκολατόπιτα, τσιζκέικ, μηλόπιτα και καζάν ντιμπί.
Άσε που τι σου φταίει το άμοιρο το καστανάκι να το βουτήξεις σε σοκολάτα γάλακτος; Μπλιαχ!