Χρόνια πολλά και δημιουργικά Daeman.
drsiebenmal HandyMod Staff member Sep 15, 2010 #383 Άντε, χρόνια πολλά και καλά κουράγια στο γιαπί! Βλέπω ότι τελείωσε η διαμόρφωση στο γραφειάκι σου. Καλές δουλειές!
Άντε, χρόνια πολλά και καλά κουράγια στο γιαπί! Βλέπω ότι τελείωσε η διαμόρφωση στο γραφειάκι σου. Καλές δουλειές!
Palavra Mod Almighty Staff member Sep 15, 2010 #386 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Τσάκω και μια τούρτα, στο σωστό ιππόβαθρο:
nickel Administrator Staff member Sep 15, 2010 #387 Α, it's Manday Manday! Και δεν ήξερα γιατί μου τα είχαν πρήξει αυτοί τεταρτιάτικα. Πονάει λίγο; Δεν είναι τίποτα. Πονάνε, μωρέ, τα παλικάρια; Με συγχωρείτε, θυμάστε να γιόρτασε αυτός πέρυσι γενέθλια; Μήπως τα γιορτάζει κάθε δύο χρόνια ή έχω εγώ αρχίσει να ξεχνάω; Γερός κι ευτυχισμένος, σύντεκνε!
Α, it's Manday Manday! Και δεν ήξερα γιατί μου τα είχαν πρήξει αυτοί τεταρτιάτικα. Πονάει λίγο; Δεν είναι τίποτα. Πονάνε, μωρέ, τα παλικάρια; Με συγχωρείτε, θυμάστε να γιόρτασε αυτός πέρυσι γενέθλια; Μήπως τα γιορτάζει κάθε δύο χρόνια ή έχω εγώ αρχίσει να ξεχνάω; Γερός κι ευτυχισμένος, σύντεκνε!
daeman Administrator Staff member Sep 15, 2010 #389 ... I thank you :) Sam & Dave Πέρυσι γιόρτασα, τετραετίες παραλείπω. ;)
Porkcastle ¥ Sep 16, 2010 #390 Περίμενε κι εμένα, καλέ μου άνθρωπε! Βρίσκομαι σε CET: όπως και να ΄χει...
daeman Administrator Staff member Sep 16, 2010 #391 Και στα 47 κάπως έτσι: ενώ αναθυμάσαι : Ωραίο το τρίτο! :-D
Zazula Administrator Staff member Sep 16, 2010 #392 Μόλις έμαθα από έγκυρη πηγή... ...ότι σήμερα έχει γενέθλια ο Ζέφυρος! Χρόνια πολλά και καλά, Ζεφ — και πάρε κι ένα δωράκι:
Μόλις έμαθα από έγκυρη πηγή... ...ότι σήμερα έχει γενέθλια ο Ζέφυρος! Χρόνια πολλά και καλά, Ζεφ — και πάρε κι ένα δωράκι:
Palavra Mod Almighty Staff member Sep 16, 2010 #393 Και επειδή ξέρω πόσο του αρέσουν τα χαριτωμένα και τα γκλίτερ (), ας ευχηθώ και εγώ Χρόνια πολλά και καλά, Ζεφ!με την ανάλογη εικόνα: Last edited: Sep 16, 2010
Και επειδή ξέρω πόσο του αρέσουν τα χαριτωμένα και τα γκλίτερ (), ας ευχηθώ και εγώ Χρόνια πολλά και καλά, Ζεφ!με την ανάλογη εικόνα:
Alexandra Super Moderator Staff member Sep 16, 2010 #394 Χρόνια πολλά, αγαπητέ Ζέφυρε! Greek Myths : Zephyros Η εικόνα από εδώ.
nickel Administrator Staff member Sep 16, 2010 #399 Επειδή σου αρέσουν τα δυνατά, με τις ολόθυμες ευχές μου http://www.youtube.com/watch?v=_OnAVgjNZow