Τα καλύτερα μουσικά γιουτιουμπάκια

Προς το παρόν, και με 1,5 από τα δύο λινκ που έβαλες ιδωμένα, μου άρεσε το I want what I like, που έχει ωραίο ριφ.

Πολύ ωραία μελωδία, πολύ ωραία φωνή, πολύ ωραία ερμηνεία, daeman!

nickel

Administrator
Staff member
Τα μεσάνυχτα πέρασαν εδώ και πολλή ώρα, αλλά εγώ τώρα άκουγα αυτή την κιθάρα να αναδεικνύει το τραγούδι των Στόουνς.

Midnight Rambler από τον Larry McCray

Ναι· ωραία κιθάρα! Δεν μπορώ να μη θυμηθώ, όταν ακούω τέτοιες κιθαριές, τον Allan Holdsworth στη συνεργασία του με τους Soft Machine, στο δίσκο Bundles. Εδώ, το Hazard Profile λάιβ: (υπάρχει και όλος ο δίσκος, για πιο φιλτραρισμένη σολιά)

Πολύ όμορφο στην απλότητά του βίντεο γι' αυτό το αριστούργημα...

Στην παρακάτω συνέντευξη από τον πατέρα και την αδερφή τού Jim Morrison, μου έκανε εντύπωση η κουβέντα του πατέρα του "He was somebody I['d] like to know"...(ως γνωστόν, βλεπόντουσαν σπάνια)

Επίσης βρίσκω φοβερό το γεγονός ότι, ψάχνοντας τι να γράψει πάνω στην επιτύμβια στήλη του γιου του, έχοντας πια επίγνωση του πόσο σπουδαίος υπήρξε για τόσο πολλούς, "I went back to my Greek teacher, and said 'What we are looking for...' ". Στην πιο υψηλή στιγμή δηλαδή, κατέφυγε στην αρχαία ελληνική σφαίρα, για να σταλάξει στην πλάκα του νεκρού του "της ανθεμουργού στάγμα, παμφαές μέλι". Αυτό βέβαια περιποιεί τιμή στον ίδιον κυρίως ("my dad thought for a long time, he took it very seriously what he was gonna put on the grave"), αλλά δείχνει και γενικότερα σε πόσο υψηλή περιωπή έχουν την ελληνική πολιτισμική συμβολή, σαν το παμπάλαιο κρασί, "ακήρατον μητρός αγρίας άπο ποτόν, παλαιάς αμπέλου γάνος".

nickel

Administrator
Staff member
Να βάλω λοιπόν κι εγώ δυο χορευτικά βίντεο που απόλαυσα σήμερα:

Forever Tango: A Evaristo Carriego -- Marcela Duran & Carlos Gavito

Catgroove -- Parov Stelar

H Meshell Ndegeocello στο Misunderstood, featuring το αγαπημένο μου μοντέλο, Irina Voronina: