... Wie lange noch? - Der KFC (Kriminalitätsförderungsclub)
daeman Administrator Staff member May 1, 2011 #2,101 ... Wie lange noch? - Der KFC (Kriminalitätsförderungsclub)
nevergrown New member May 1, 2011 #2,103 Porkcastle said: Ντουζ πουάν, Δαεμάνε! Click to expand... Το πιασα το υπονοούμενο...
daeman Administrator Staff member May 1, 2011 #2,104 Porkcastle said: Ντουζ πουάν, Δαεμάνε! Click to expand... Τι ντουζ πουάν; Τσβελφ μαλ τσβελφ πούνκτε, νιχτ βαρ
Porkcastle said: Ντουζ πουάν, Δαεμάνε! Click to expand... Τι ντουζ πουάν; Τσβελφ μαλ τσβελφ πούνκτε, νιχτ βαρ
Porkcastle ¥ May 1, 2011 #2,105 Ζίχερ! ;) Τι σας έχω, NDWάδες: Από τότε που είδα το (τέλειο) Τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς, περίμενα κάποιος καλός άνθρωπος ν' ανεβάσει την εξαιρετική διασκευή του Jan Plewka στο (Ein Jahr) Es geht voran των Fehlfarben. Και τελικά βρέθηκε:
Ζίχερ! ;) Τι σας έχω, NDWάδες: Από τότε που είδα το (τέλειο) Τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς, περίμενα κάποιος καλός άνθρωπος ν' ανεβάσει την εξαιρετική διασκευή του Jan Plewka στο (Ein Jahr) Es geht voran των Fehlfarben. Και τελικά βρέθηκε:
daeman Administrator Staff member May 1, 2011 #2,106 ... Ωραίο! Η πλάκα είναι ότι πριν από λίγο άκουγα αυτό :laugh: : Hurra, Hurra, die Schule brennt - Extrabreit
... Ωραίο! Η πλάκα είναι ότι πριν από λίγο άκουγα αυτό :laugh: : Hurra, Hurra, die Schule brennt - Extrabreit
Porkcastle ¥ May 2, 2011 #2,107 Ιδιαίτερα επίκαιρο, με αγγλικούς υπότιτλους για τους μη γερμανόφωνους. Rammstein - Amerika Και το πρώτο μέρος του making of, για να μην υπάρχει ούτε μία πιθανότητα παρερμηνείας:
Ιδιαίτερα επίκαιρο, με αγγλικούς υπότιτλους για τους μη γερμανόφωνους. Rammstein - Amerika Και το πρώτο μέρος του making of, για να μην υπάρχει ούτε μία πιθανότητα παρερμηνείας:
Palavra Mod Almighty Staff member May 3, 2011 #2,108 Το 'πα και το 'κανα, Φοίβος Δεληβοριάς Επίκαιρο, δυστυχώς.
Lexoplast ¥ May 5, 2011 #2,109 Πρώτη φορά λέω ότι μου αρέσει τραγούδι του Φοίβου χωρίς να φοβάμαι την κατακραυγή.
nickel Administrator Staff member May 9, 2011 #2,116 Έφυγε και ο John Walker, ιδρυτής των Walker Brothers. The Sun Ain't Gonna Shine Anymore.