Ξέρεις, σύμφωνα με τους κανόνες ονοματοδοσίας, και όχι με κανόνες ηθικής, γιατί δεν λέει να μπλέξουμε μ' αυτά, μπορείς μια χαρά να το κάνεις αυτό. Εφόσον δεν παραβιάζεις γεωγραφικά ή πνευματικά δικαιώματα, μπορείς να επιλέξεις ό,τι θες για όνομα domain, αρκεί βέβαια να μην το χρησιμοποιείς για παράνομους σκοπούς. Εδώ δεν πρόκειται για τίποτα απ' αυτά. Δεν υπάρχει κάποιο αόρατο δικαίωμα που να επιτρέπει μόνο στο κράτος να χρησιμοποιήσει διευθύνσεις που έχουν οποιονδήποτε συνδυασμό των eu, 2014 και gr.
Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς ότι ο κόσμος θα μπέρδευε τα δύο sites μεταξύ τους, απλώς και μόνο επειδή τα domain names είναι κοντινά*. Από εκεί και πέρα, καθένας έχει δικαίωμα να ασκεί δημόσια ή ιδιωτική κριτική στην κυβέρνηση. Το να ασκήσει κάποιος δημόσια κριτική για μένα δεν με αγγίζει, αν και εγώ δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δημόσιος λειτουργός ή κρατικός υπάλληλος, οπότε δεν έχω να δώσω και λόγο σε κανέναν.
Το τι θεωρεί ο καθένας μας δίκαιο δεν έχει σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία. Πολλά πράγματα που απαγορεύονται αδίκως κατά την δική μου θεώρηση και άλλα επιτρέπονται -εξίσου αδίκως. Ωστόσο το κράτος δεν επικαλείται ηθική στις πράξεις του αλλά την νομοθεσία και μόνο αυτό μπορεί και πρέπει να κάνει.
* Με την ίδια λογική να διεκδικήσουν και το eu2014.com, που κατέχει το υπουργείο αμύνης των ΗΠΑ, για κάποιον περίεργο λόγο.