Πανξουτόνι. Όμως εσύ αναφέρεσαι σ' αυτό. Κι εκεί είχα πει ότι μάλλον είναι βόρειος ιδιωματισμός.
Μετά από κανένα μισάωρο, ο κ. Τζαβάρας έσκυψε στην πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλών Άννυ Ραγιά και της είπε στο αυτί: «Θέλω να φύγω».
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.antapokrites&id=24508
Κι εμείς θέλουμε να φύγεις, αλλά αργεί ο ανασχηματισμός.
Τρεις Κύπριες (ως εκεί [και μη παρέκει] φτάνει ο φεμινισμός μου) θα παρουσιάζουν στο εξής διατριβές για την Οθωμανική Αυτοκρατορία και την Τουρκία στο Dissertation Reviews.
Εγώ το δικαιολόγησα αμέσως με τη σκέψη ότι προτιμούν να τα ακούσουν από κάποιους που θα τους πουν «Γιατί δεν το μονοτόνισες;» παρά από κάποιους που θα τους πουν «Γιατί μονοτόνισες ένα κείμενο της καθαρεύουσας που η πηγή σου το είχε πολυτονισμένο;».
Πρόγραμμα υπάρχει. Πέραν αυτού, για λίγες παραγράφους, ας έβαζες μόνος σου τους τόνους.Το μονοτόνισα γιατί δεν υπάρχει κανένα OCR που να διαβάζει πολυτονικό.-
Πρόγραμμα υπάρχει. Πέραν αυτού, για λίγες παραγράφους, ας έβαζες μόνος σου τους τόνους.
Όχι, δεν είμαι υπέρ του πολυτονικού, ούτε υπέρ της νεκρανάστασής του στις εξετάσεις. Υποθετικούς διαλόγους γράφουμε.
Εννοούσα ότι σχεδόν πουθενά (εκτός από το σχολικό βιβλίο, και μάλιστα της Στ΄Δημοτικού, που δεν σκέφτηκα να κοιτάξω πρώτο πρώτο), ακόμη και στο γραμματόσημο που αναφέρει 1830, δεν βρίσκεται ο χάρτης του πρωτοκόλου που έπεσε στις σημερινές εξετάσεις, με τη συνοριογραμμή Μεσολόγγι-Λαμία, αλλά ο χάρτης του 1832, με τη βορειότερη γραμμή.Τι εννοούσες λοιπόν με τον «πραγματικό χάρτη»; :)