metafrasi banner

Συγκεντρωτική πελατών-προμηθευτών

rogne

¥
Το μεγάλο γέλιο θα είναι όταν θα προκύψουν ασυμβατότητες στην ηλεκτρονική αντιπαραβολή και θα κληθούν όλοι να κάνουν διορθώσεις και επανυποβολές...

Μήπως το ακόμα μεγαλύτερο γέλιο είναι στην ιδέα ότι θα γίνει ποτέ ηλεκτρονική αντιπαραβολή; Γιατί εδώ με την υποβολή μόνο, και δεν... Μαθαίνω επίσης ότι μεγάλες, έως και πολύ μεγάλες εταιρείες δεν έχουν μπει ακόμα στον κόπο να υποβάλουν τίποτα σχετικό για το '14 (για το '15 δεν το συζητάμε καν).
 

Ulkomaalainen

New member
Νομίζω ότι τα έχω κι επισήμως χαμένα. Σε ό,τι αφορά τις συγκεντρωτικές είχα να ασχοληθώ από πέρυσι τέτοια εποχή περίπου νομίζω που έκανα για όλο το 2014. Από τα μέσα της χρονιάς περιμένω να ανοίξει η εφαρμογή για τη Δ1 για να υποβάλλω για όλο το 2015 κι εδώ και 4 μέρες ακριβώς (μόλις μπήκαμε στο '16) μου λέει ότι δεν επιτρέπεται εκπρόθεσμη υποβολή ενώ η διορία λήγει στις 30/09/16. Καταργήθηκε και πρέπει να ασχοληθώ με αυτό το τέρας που λέγεται ΜΥΦ; Καλά μαθαίνω ή δε με αφορά που όλο κι όλο ένα τιμολόγιο κόβω στην εταιρεία μου το μήνα (διαφωτιστικά το χρησιμοποιώ αυτό όχι για να μου κάνει σκόντο το κράτος); Και τώρα τι; Πρέπει να κάνω 12 ΜΥΦ για όλο το '15 συν μία για τον τρέχοντα μήνα στο τέλος του; Να φρικάρω ή ακόμα;
 

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Σε παραπέμπω στα #36-#39 πιο πάνω, με την υποσημείωση ότι ο λογιστής μου εξακολουθεί να κερδίζει και εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι.
 

Ulkomaalainen

New member
Σε παραπέμπω στα #36-#39 πιο πάνω, με την υποσημείωση ότι ο λογιστής μου εξακολουθεί να κερδίζει και εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι.

Τα διάβασα όλα πριν σας πρήξ... ρωτήσω, αλλά θα τα ξαναδιαβάσω μπας και βγάλω άκρη. Παναΐα μ', όμως... Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Πάσα προσφορά γνώμης δεκτή απ' όσους ίσως να γνωρίζουν κάτι παραπάνω, σου έρχεται να κλάψεις.
 
Top