Για το Ärger, Ζαζ, δεν είδα ότι είχες ανεβάσει κι άλλες. :)
drsiebenmal HandyMod Staff member Apr 22, 2013 #21 Για το Ärger, Ζαζ, δεν είδα ότι είχες ανεβάσει κι άλλες. :)
Zazula Administrator Staff member Apr 22, 2013 #22 Μα και το anguz που ανέφερα στο #16 πρωτογερμανικό είναι· μόνον υπόθεση μπορώ να κάνω πως δεν σχετίζεται με το argerōn, δεν το βρήκα κάπου για να μπορώ να 'μαι 100% σίγουρος.
Μα και το anguz που ανέφερα στο #16 πρωτογερμανικό είναι· μόνον υπόθεση μπορώ να κάνω πως δεν σχετίζεται με το argerōn, δεν το βρήκα κάπου για να μπορώ να 'μαι 100% σίγουρος.
drsiebenmal HandyMod Staff member Apr 22, 2013 #23 Για το #18, Beutel και τσάντα με τίποτα μόνο με πολύ καλή διάθεση.
Zazula Administrator Staff member Apr 22, 2013 #24 Το Tasche έχει μη-ετυμολογική αλλά σημασιακή συνάφεια με τα υπόλοιπα για να παίξει;
drsiebenmal HandyMod Staff member Apr 22, 2013 #25 Zazula said: Το Tasche έχει μη-ετυμολογική αλλά σημασιακή συνάφεια με τα υπόλοιπα για να παίξει; Click to expand... mittelhochdeutsch tasche, althochdeutsch tasca, προέλευση ασαφής (Duden)
Zazula said: Το Tasche έχει μη-ετυμολογική αλλά σημασιακή συνάφεια με τα υπόλοιπα για να παίξει; Click to expand... mittelhochdeutsch tasche, althochdeutsch tasca, προέλευση ασαφής (Duden)
Zazula Administrator Staff member Apr 22, 2013 #26 Χεχε, άρα το επανυποβάλλω: :laugh: Ελληνικά = τσάντα Αγγλικά = bag Γαλλικά = sac Γερμανικά = Tasche Ιταλικά = busta Ισπανικά = bolsa
Χεχε, άρα το επανυποβάλλω: :laugh: Ελληνικά = τσάντα Αγγλικά = bag Γαλλικά = sac Γερμανικά = Tasche Ιταλικά = busta Ισπανικά = bolsa
Zazula Administrator Staff member Apr 22, 2013 #27 Νομίζω έχω άλλη μια εξάδα: :) Ελληνικά = άσχημος Αγγλικά = ugly Γαλλικά = laid Γερμανικά = hässlich Ιταλικά = brutto Ισπανικά = feo
Νομίζω έχω άλλη μια εξάδα: :) Ελληνικά = άσχημος Αγγλικά = ugly Γαλλικά = laid Γερμανικά = hässlich Ιταλικά = brutto Ισπανικά = feo
sarant ¥ Apr 22, 2013 #28 Mπράβο-μπράβο! Αλλά να τα υποβάλλουμε (και) στο ιστολόγιο. Τέλος πάντων, παίρνω τα δύο τελευταία.
Zazula Administrator Staff member Apr 22, 2013 #29 Μα ναι, στο ιστολόγιο θα καταλήξουν τελικά. :) Τα ξεκίνησα από 'δώ για να λάβουν οριστική μορφή. Δες και τα άλλα, μήπως έχουν καθόλου ψωμί.
Μα ναι, στο ιστολόγιο θα καταλήξουν τελικά. :) Τα ξεκίνησα από 'δώ για να λάβουν οριστική μορφή. Δες και τα άλλα, μήπως έχουν καθόλου ψωμί.