SBE
¥
Ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος πρέπει να μπει στα ονόματα για καριέρα
Στο δικό μου εκλογικό τμήμα όλα δούλευαν ρολόι. Μου έδωσαν το τεράστιο πακέτο με τα ψηφοδέλτια και τις δύο φορές. Η μόνη παρατήρηση που είχα ήταν ότι την πρώτη Κυριακή που πήγα να ψηφίσω κατά τις 4 το απόγευμα, το τμήμα έμοιαζε μέσα σαν παιδική χαρά, επειδή οι κιυρίες της επιτροπής είχαν φέρει τα παιδιά τους και τα είχαν αμολήσει να τρέχουν αλαλάζοντας ανάμεσα στους ψηφοφόρους, τις κάλπες και τα ψηφοδέλτια. Τη δεύτερη Κυριακή που πήγα στις 8.30 το πρωί μάλλον τα παιδιά δεν είχαν έρθει ακόμα.Mα καλά, κι εγώ θα συμφωνήσω με την Παλ. Τόσο ασόβαρα παιρνουν το έργο τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι; Τόσο ωχαδερφίστικα όλα;
Τελικά αποδείχθηκα αισιόδοξος και για το ενάμισι: http://lexilogia.gr/forum/showthrea...μό-αυτή-η-χώρα&p=219113&viewfull=1#post219113Ποιο είναι το κόμμα του 1,5 που σκέφτεται έτσι; Να ξέρω να το ψηφίσω δηλαδή...
Τον λυπάμαι από τώρα : Στα Ανώγεια βρήκαν αυτόν που ψήφισε Χρυσή Αυγή
Άιντε, και στα όστρακα ξανά, με χιτώνες, σανδάλια, χλαμύδες (οι επίσημοι) κι απ' όλα. Υπερπαραγωγή. :up:Και να μια χαμένη ευκαιρία να το βαφτίσουμε έθιμο και τελετουργία και να κόβουμε εισιτήρια στους τουρίστες. Αντί γι'αυτό καθόμαστε και παραπονιόμαστε ότι έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογία.
:)Εξόδιος έρευνα; Μπράβο, Δαεμάνε! Βάλ' το στους νεολογισμούς.
Μα ίσα ίσα γι' αυτό το λέω. Δεν με πιάνεις; :cheek:
Στο Βέλγιο η ψήφος είναι υποχρεωτική, γι' αυτό βλέπεις μικρά ποσοστά αποχής.