Επειδή ορισμένοι πηγαίνουν με χίλια...

Palavra

Mod Almighty
Staff member
Συγχαρητηρια! @αποπάνω: ως μέλος του αδύτου των αδύτων, σας διαβεβαιώ ότι όλες οι διαδικασίες είναι διαφανείς, ότι θα χυθεί άπλετο φως, αλλά θα φανεί πασιφανώς η αλήθεια και η ακεραιότητα των μοδερατόρωνε.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Από τα μυστικά ηλεκτρονικά αρχεία της υπόγειας ραβινικής βιβλιοθήκης της Ζυρίχης (περισσότερα περί της ΥΡΒτΖ βλ. σημερινό Σαραντάκο):

6:08 μ.μ. Alexandra (που έχει συμπληρώσει 10.000 μηνύματα και θέλει να ποστάρει κάτι άλλο) προς drsiebenmal:
-- Ψιτ, ψιτ, κύριε λεξίαρχε! Γκουχ, γκουχ

6:14 μ.μ. drsiebenmal (που γνωρίζει ότι βρίσκεται στο 10.999ό δικό του ποστ και παίζει κατενάτσιο, αλλά δεν έχει πάρει είδηση τι γίνεται στο φόρουμ) προς Alexandra:
-- Αν δεν βρω κάτι καλό για το 11χίλιαρο, θα συνεορτάσουμε τους πέντε άσους... :)

6:15 μ.μ. drsiebenmal (που χρησιμοποιώντας τη φράση «θα συνεορτάσουμε» συνήλθε από τον λήθαργο και μπήκε στο φόρουμ, για να ανακαλύψει ότι η Alexandra είχε ποστάρει ήδη και πέρα από το 10.000ό της ποστ και δεν πρόλαβε να πάρει φωτογραφία) προς Alexandra:
-- Επ, σε έχασα!

6:16 μ.μ. Alexandra (όπως πάντα οργανωμένη, δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, έχει πάρει ήδη αποτύπωση οθόνης και τη διαβιβάζει) προς drsiebenmal:
-- Να το!

6:18 μ.μ. drsiebenmal (απασχολημένος στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας με μπαγιάτικα υλικά και το φότοσοπ) προς Alexandra:
-- Θξ, ήμουν στο μπαλαμούτιασμα*. Και τι πιο ωραίο 11άρι για εμένα!

* Εννοεί, φυσικά: στην ψηφιακή επεξεργασία του ληφθέντος αποτυπώματος οθόνης.

6:16 μ.μ. Alexandra προς drsiebenmal:
-- Εγώ θα σου γιορτάσω το 11άρι!

6:22 μ.μ. drsiebenmal (που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η ορθή αποτύπωση της ιστορικής αλήθειας έχει όρια) προς Alexandra:
-- Στημένο, ρεεεε!!

6:22 μ.μ. Alexandra προς drsiebenmal:
-- Αφού δεν είναι στημένο όμως.

6:24 μ.μ. drsiebenmal προς Alexandra:
-- Όχι. Αυτή είναι η πλάκα.

And the rest was, as they say, history...

Ένσταση, κύριε πρόεδρε. Αν γίνει δεκτό ως έγκυρο το αποδεικτικό υλικό που προσκομίζει ο κατηγορούμενος από την ΥΡΒτΖ, θα πρέπει επίσης να γίνει δεκτό το ανευρεθέν στην ΥΡΒτΖ απολύτως συναφές τηλεγράφημα που απέστειλε την προηγούμενη ημέρα η Παλάβρα Κροφτ από τις ζούγκλες της Κεντρικής Αμερικής:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΣ ΔΙΣΚΟΥ ΜΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΩΣ -STOP - ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΧΡΗΣΜΟΣ LIAISON PRIEST ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΙΝ -STOP - ΑΝ ΣΜΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΟΦΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ -STOP - ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ -STOP - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΕΜΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ -STOP - ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΕΥΟΔΩΣΙΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟ ΑΡΓΌΤΕΡΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ -STOP - ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΖ ΠΑΛΑΒΡΑ ΚΡΟΦΤ

Επισημαίνω δε ότι ο κατηγορούμενος όφειλε να λάβει και ασφαλώς έλαβε γνώση του περιεχομένου του ως άνω τηλεγραφήματος. :devil::devil::devil::devil::devil:

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΖ; Ζ; Αποστολέας η Παλ Αύρα; Και «ακριβής» μεταγραφή δια χειρός Θέμη; Ποιος είσαι, στ' αλήθεια, Γαυράνθρωπε του Σαρτζ και τι τους έκανες, τους αγαπημένους μας Συλλεξιλόγους;

drsiebenmal

HandyMod
Staff member

Με την παραπάνω ανάρτησή της, στα πλαίσια ενός πληθωρικού διαλόγου, κυρίως με τον @panadeli, η αγαπητή anef συμπλήρωσε τα 1000 μηνύματα στη Λεξιλογία.

Ως αυτοδιόριστος και άμισθος λεξίαρχος, της εύχομαι καταρχήν υγεία και, στη συνέχεια, αδιάλειπτη διάθεση να συνεχίσει να συνεισφέρει όποτε μπορεί στο φόρουμ· τόσο με τις εύστοχες γλωσσικές της παρεμβάσεις, όσο και με τις μαχητικές πολιτικές της τοποθετήσεις.

Ώστε η Σέκτα (μία είναι η σέκτα!) έγινε χιλιαστική. Καλό σημάδι, οικειοποιείται την προϊστορία της. Τώρα πάμε και για την υπέρβαση. Με το καλό να γίνει μυριαστική!
Προσυπογράφω τα του Δόκτορος εν σοφία ειρημένα.

nickel

Administrator
Staff member
Καλημέρα. Αν και δεν συνηθίζω να γράφω εδώ, για να μην παίρνει αχρείαστες διαστάσεις το νήμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την anef για τη συνεισφορά της στα γλωσσικά θέματα, με την ευχή να πολλαπλασιαστούν και οι εκεί παρεμβάσεις της, αλλά και για τις προσεκτικές και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις της στο πολιτικό νήμα, στο πνεύμα που απαιτεί ένα τόσο δύσκολο νήμα για να μην ξεφύγει προς κατευθύνσεις όπου τα επιχειρήματα ακούγονται περισσότερο σαν άναρθρες κραυγές. Πάντα τέτοια.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member

Ένας στρογγυλός αριθμός δημοσιεύσεων με μια σημαδιακή επιλογή. Και στη μυριοστή σου ανάρτηση Earion, με κέφι και υγεία!

Συγχαρητήρια! Να τα δεκακισχιλιάσεις (δεν μπορώ να πω "μυριάσεις", το πήρε ο δόκτορας) :-)

daeman

Administrator
Staff member
...
Earion, να 'σαι πάντα καλά, να μας τα λες καλά όπως πάντα!

Στιχουργικά δεν έχει καμία σχέση (αν και το We used to know εξακολουθεί να με αγγίζει όπως την πρώτη φορά που το άκουσα), για σένα όμως ήταν το πρώτο που σκέφτηκα με τη χιλιάδα:

We used to know / For a thousand mothers - Jethro Tull

Συγχαρητήρια και από μένα -και πάω να δω και το άρθρο που μου είχε ξεφύγει!

Earion

Moderator
Staff member
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ. Το πιο σημαδιακό για μένα είναι που συμπίπτει η ένδειξη του χιλιομετροδείκτη μου με τα γενέθλια της Λεξιλογίας!
Θα με υπομείνετε και πάλι σε μια προσωπική εξομολόγηση;
Ερώτηση: Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι έχει παλιώσει στη Λεξιλογία;
Απάντηση: Όταν στύβει το μυαλό του να θυμηθεί πού είχε γράψει κάτι πριν από δυο χρόνια, για να πάει και να προσθέσει κάτι νεότερο!

nickel

Administrator
Staff member
Συγχαρητήρια και για τον αριθμό και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου. Ευχές, να τα χαίρεσαι και να τα χαιρόμαστε όλοι για πολύ ακόμα.

Βέβαια, οι παλιές καραβάνες (με την παλιά παρουσία και τα παλιωμένα μυαλά) ξεκινούν με το πρόβλημα «μα σε ποιο φόρουμ το είχα γράψει αυτό;». Αλλά αυτό, σου εύχομαι να μη σου λάχει...

Εαρίωνα, να είσαι πάντα εδώ ορεξάτος και να μας αποκαλύπτεις πολύτιμα πετράδια γνώσης.

drsiebenmal

HandyMod
Staff member
Είπαμε να περιορίσουμε λίγο τα αυτοπαινέματα και τις αριθμολαγνείες, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνείτε πως η εικιοσιπεντάκις χιλιοστή συμβολή του Νικέλ στη Λεξιλογία αξίζει μια απεικόνιση και τις ευχές να τις εκατομμυριάσει (έχει τρομάξει το μάτι μου με την παραγωγικότητά του)!