bernardina
Moderator
Τροφή για σκέψη παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου για κάποιους που μένουν στο απυρόβλητο, αν δεν λιβανίζονται κιόλας, με πολλές πικρές αλήθειες. Νομίζω πως αξίζει να διαβαστεί.
@bernie #63: Τι σχολίαζες στο #41;
Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνει ένα σύγχρονο, ευνομούμενο, δημοκρατικό κράτος; Να στείλουμε πρώτα απ' όλα τους βουλευτές Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο στα σπίτια τους;
Συμφωνώ με αυτό - παρόμοιος, αν όχι εντελώς ίδιος, συντηρητισμός υπάρχει και στην αριστερά. Αυτό όμως δεν αθωώνει τη νοσταλγία της χούντας, έτσι δεν είναι;Για τα θέματα γυναίκας- οικογένειας- ημιμάθειας κλπ η εντύπωσή μου είναι μια από τα ίδιοι είναι όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και είναι ζήτημα κοινωνικό και εκπαιδευτικό. Το ότι έχει καταφέρει η αριστερά να περάσει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι μόνο οι δικοί της είναι προοδευτικοί στα κοινωνικά δε μας λέει και τίποτα. Στο χωριό των παππούδων μου το ΚΚΕ βγαίνει πάντα πρώτο, με ολίγο από ΠΑΣΟΚ για ρουσφέτι (και τώρα ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό όλοι). Δεν είναι κανένα προπύργιο της πολιτικής ορθότητας ούτε υπήρξε ποτέ. Και ξεζουμίζουν τους Αλβανούς στα χωράφια κλπ κλπ οι ίδιοι που μέχρι πριν είκοσι χρόνια μας πρήζανε για το δίκιο του εργάτη.
Ο γιατρός του Νοσοκομείου Ρίου, σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών του ασθενούς ζήτησε φακελάκι 2.500 ευρώ, προκειμένου να κάνει την εγχείριση.
Οι θιγόμενοι συγγενείς, εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του γιατρού, τηλεφώνησαν στην άμεση δράση της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο της οποίας κατέφτασε στο γραφείο του γιατρού, και αφού τον ξυλοκόπησε, αποχώρησε από το νοσοκομείο έχοντας επιτελέσει το καθήκον της.
Το πρωτοφανές περιστατικό, που αποκαλύπτει η εφημερίδα Αλλαγή, συνέβη πριν από τρεις ημέρες. Για το συμβάν, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει ενημερωθεί τόσο η διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και η 6η Υγειονομική Περιφέρεια που εδρεύει στην Πάτρα.
Εκτός από το να είναι φιλοναζιστής. Έχεις δίκιο, είναι πιο πιθανό να έχει ρευματισμούς...Μπορέι να έχει καμια αγκύλωση στα δάχτυλα ο ανθρωπος. Μπορέι να μην είναι ΧΟ. Χίλια δυο μπορεί.