Κοίτα, αν δεν θέλεις να απαντήσεις μην απαντάς, αλλά μην προσπαθείς να ακυρώσεις την πραγματικότητα με αφορισμούς του τύπου "ό,τι πεις". Ήταν απρόκλητη εξύβριση, σύμφωνα με τον ορισμό (του Αρείου Πάγου); Όχι. Φαίνεται από τα λεγόμενα της εν λόγω ότι περίμενε να του ασκηθεί δίωξη και για εξύβριση; Όχι. Φαίνεται σαν να ζητάει τα ρέστα για το ότι την έβρισε. Είναι οι αστυνομικοί κριτές του αν ήταν απρόκλητη ή όχι η εξύβριση; Όχι. Οι αστυνομικοί μόνο καταγράφουν, δεν είναι δουλειά τους να κρίνουν και ορθώς τής είπαν να δώσει κατάθεση.
Επίσης θέλω να μου εξηγήσεις πώς είναι έμπρακτη εξύβριση το βρισίδι. Πού είναι το "έμπρακτο"; Και όποιος έχει όρεξη, ας παραθέσει και τεκμηρίωση σχετικά με το ότι αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα.
Edit: Κοίταξα στον ΠΚ και είδα ότι η εξύβριση αναλύεται στο άρθρο 361 και η έμπρακτη εξύβριση στο 361Α. Παρακάτω, στο άρθρο 368, γράφει:
Στις περιπτώσεις των άρθρων 361, 362, 363, 364 και 365 η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση.
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Επίσης θέλω να μου εξηγήσεις πώς είναι έμπρακτη εξύβριση το βρισίδι. Πού είναι το "έμπρακτο"; Και όποιος έχει όρεξη, ας παραθέσει και τεκμηρίωση σχετικά με το ότι αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα.
Edit: Κοίταξα στον ΠΚ και είδα ότι η εξύβριση αναλύεται στο άρθρο 361 και η έμπρακτη εξύβριση στο 361Α. Παρακάτω, στο άρθρο 368, γράφει:
Στις περιπτώσεις των άρθρων 361, 362, 363, 364 και 365 η ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από έγκληση.
Υπουργείο Δικαιοσύνης