Ο Κατίδης ...γίνεται μόδα στα ελληνικά γήπεδα!, Νέος ναζιστικού τύπου χαιρετισμός σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Αχαΐα.
Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν.
Είναι επειδή είναι κρυφός, γι' αυτό. Τον χρησιμοποιούσαν οι Ελ για να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον, μην κοιτάς που μετά μ' αυτόν χαιρετούσαν οι Ναζί τον Χίτλερ.
Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του.
Δεν έκανε τίποτα, απλώς χαιρέτησε ναζιστικά. Επίσης, δεν ακούστηκε η άποψή του, απλώς έκανε δηλώσεις σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και δημοσίευσε μετά και σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας και κυκλοφορεί παντού στο ίντερνετ. Φίμωση!
Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του.
Γιατί η Ελλάδα, που έχει άχτι κάποιον που δεν ξέρουμε ποιος είναι για λόγους που ούτε αυτοί ξέρουμε ποιοι είναι, έτσι το βγάζει το άχτι της, μαζεύεται και κατακρίνει αθώους ποδοσφαιριστές για πράξεις που δεν έκαναν. Έτσι και τον Κατίδη, τον καταδίκασε για μια πράξη που δεν έκανε. Ή μήπως την έκανε, αλλά ο χαιρετισμός δεν ήταν ναζιστικός αλλά αρχαιοελληνικός; Μπερδεύτηκα.
Ζούμε σε μια χούντα.
...δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Σούγλερης από τα χουντικά κρατητήρια στην Πάτρα, ανάμεσα στην Αστραπή και το Λιμνοχώρι, όπου τον βασανίζουν νυχθημερόν βάζοντάς τον να παίζει σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ είναι εμφανές ότι θα έπρεπε να παίζει στην Τσέλσι και ότι σιωνιστικά κέντρα του έχουν στερήσει το δικαίωμά του να κάνει τον κάθε Μέσι σκόνη με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός.
Αυτό είναι ναζισμός, να τιμωρείς έναν παίκτη με βάση τους κανονισμούς στους οποίους γνωρίζει ότι πρέπει να υπακούει, όχι να καις Εβραίους, Τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους και ΑμεΑ στους φούρνους.
Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις.
Προς θεού, όλοι καταλάβαμε ότι ψηφίζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι προφανές. Απλώς χαιρετάς ναζιστικά για να υποστηρίξεις την πράξη ενός παίκτη που τιμωρήθηκε από το ναζιστικό καθεστώς της Ελλάδας για μια πράξη που δεν έκανε, χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να απολογηθεί για αυτήν την πράξη (που δεν έκανε, είπαμε).
Καταλήγω τελικά ότι κακώς λυπήθηκα τον Κατίδη, και νομίζω ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών είναι με όλη την αυστηρότητα του νόμου. Κυρίως επειδή οι οπαδοί της ΧΑ αποδεικνύονται θρασύδειλα ανθρωπάκια, τα οποία αντί να παραδεχτούν την εκάστοτε πράξη τους, προσπαθούν να την αρνηθούν, ή να την στολίσουν για να της αλλάξουν περιεχόμενο.