Πέρα από κάτι ελάχιστα νέος τυρός (το ένα από την ΕΕ), δεν βρίσκω κάτι άλλο. Έχουμε καμιά απόδοση στην καθομιλουμένη (δηλ. για μη τεχνική χρήση);
...Ενώ δεν ξέρω τι ισχύει για το χλωρό τυρί (που δείχνει να ταιριάζει και με το —συνώνυμο— green cheese).Να επισημάνω ότι άλλο πράγμα το young cheese κι άλλο το φρέσκο τυρί.
Ναι, αυτόν περιμένω. :)Ξέρεις ποιον πρέπει να ρωτήσεις.
Όμως, κάποιος λέει εκεί ότι "χλωρό τυρί" είναι μόνο η φέτα πριν πήξει. Είναι αλήθεια;Ενώ δεν ξέρω τι ισχύει για το χλωρό τυρί.