Εγώ τα σπόρια τα έχω συνδέσει με τους άρτους αρτοκλασίας και γενικά την αρτοποιία, και μου αρέσει η γεύση του με μέτρο. Αλλά μου φαίνεται λίγο σαν σαπούνι, αν δεν είναι ξεροψημένος ο σπόρος.
Αυτό που δείχνει το άρθρο που αναφέρεις, Άλεξ, είναι το χορταρικό, όχι τα σπόρια. Το οποίο εγώ το πρωτοσυνάντησα στο ΗΒ, όταν έκανα το κλασσικό λάθος του έλληνα εν ΗΒ, το πέρασα για μαϊντανό και το έβαλα στο φαΐ μου και τα κεφτεδάκια μου βγήκαν ινδικά και πήγαν στα σκουπίδια. Μετά μου εξήγησε κάποιος πώς τα ξεχωρίζεις στο μανάβη, και δεν ξανάκανα το λάθος -στη φωτογραφία της Ντέιλι Μέιλ δείχνει μαϊντανό, παρεμπιπτόντως, η διαφορά είναι στα κοτσάνια.