Καλημέρα. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει πώς μπορώ να γράψω εκπομπές από ψηφιακή τηλεόραση σε κάποιον υλικό φορέα, πχ εξωτερικό σκληρό κτλ; Ευχαριστώ!
Τα μισά απ' όσα είπες δεν τα κατάλαβα, αν είσαι εσύ η άσχετη εγώ τι να πω. Θα το ψάξω κι άλλο. <3Μου κίνησες την περιέργεια τώρα και είπα να δω αν υπάρχει συσκευή που γράφει χωρίς να χρειάζεται να έχει η τηλεόραση τη δυνατότητα, και βλέπω ότι υπάρχουν συσκευές εγγραφής που έχουν είσοδο HDMI (και μάλιστα είναι πολύ πολύ μικρές συσκευες), αλλά υποθέτω ότι γράφουν μόνο απο συσκευές με έξοδο HDMI, και οι έξοδοι στις τηλεοράσεις είναι συνήθως μόνο για ήχο, για να συνδέσεις π.χ ηχεία. Όχι για εικόνα. Casting και mirroring ξέρω να γίνεται μόνο από άλλες συσκευές πρός την τηλεόραση, που ίσως σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται και εγγραφή από το τάμπλετ ή το κινητό, αλλά όχι από την τηλεόραση.
(Και είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα εμφανιστεί και θα δώσει μια απάντηση μιας πρότασης, και θα φάνεί η ασχετίλα μου, αλλά από τη στιγμη που πλέον όλα τα βρίσκεις ονλάιν, η εγγραφή δεν μου είχε περάσει από το μυαλό).