Εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μου κάνει το Chrome αυτό το πρόβλημα. Σελίδες που επισκέπτομαι κολλάνε, μου βγάζουν το μήνυμα "Page unresponsive. The following page has become unresponsive. You can wait for it to become responsive, or kill it". Φυσικά, όσο και να περιμένω, δεν γίνεται responsive. Όπως λένε και άλλοι χρήστες στο Διαδίκτυο, το πρόβλημα είναι μόνο με το Chrome, όταν ανοίξω τις σελίδες με Mozilla Firefox, δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Δοκίμασα διάφορες προτάσεις που διαβάζω, π.χ. σκάναρα όλο μου το σύστημα για ιούς και malware, δεν βρέθηκε τίποτα. Έκλεισα όλα μου τα extensions για να δω μήπως ένα από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα, δεν έγινε τίποτα. Πάτησα την επιλογή block third party cookies, δεν έγινε τίποτα.
Με βλέπω να επιστρέφω στην Αλεπού αν δεν λυθεί το θέμα.
Δοκίμασα διάφορες προτάσεις που διαβάζω, π.χ. σκάναρα όλο μου το σύστημα για ιούς και malware, δεν βρέθηκε τίποτα. Έκλεισα όλα μου τα extensions για να δω μήπως ένα από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα, δεν έγινε τίποτα. Πάτησα την επιλογή block third party cookies, δεν έγινε τίποτα.
Με βλέπω να επιστρέφω στην Αλεπού αν δεν λυθεί το θέμα.