Ανακάλυψα ότι εδώ και τρεις μέρες το dropbox app είχε σταματήσει να λειτουργεί στον υπολογιστή μου και φυσικά δεν συγχρόνιζε τίποτα στο σύννεφο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και δεν φορτώνει καθόλου και δεν ανοίγει. Ό,τι και να έκανα δεν ανοίγει, επίσης έχει χαθεί από το tray.
Οι προσπάθειες που έκανα:
1) Έκανα restore το σύστημά μου σε ημερομηνία προηγούμενη από το σταμάτημα, επειδή κάποιοι λένε ότι μπορεί να φταίνε security updates ή άλλα πράγματα που είχαν εγκατασταθεί στο μεταξύ. Τίποτα.
2) Κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία βερσιόν του app. Πάλι δεν ανοίγει. Σημειωτέον ότι το dropbox βρίσκεται στο startup menu του υπολογιστή, αλλά δεν φορτώνεται.
3) Βεβαιώθηκα επίσης ότι το antivirus δεν το έχει ως απαγορευμένο app, που γιατί να το έχει άλλωστε; Μέχρι πριν τρεις μέρες δούλευε κανονικά.
Τώρα εγκαθιστώ το Box Sync, μέχρι να βρεθεί η λύση με το Dropbox.
Πάσα συνεισφορά δεκτή.
Οι προσπάθειες που έκανα:
1) Έκανα restore το σύστημά μου σε ημερομηνία προηγούμενη από το σταμάτημα, επειδή κάποιοι λένε ότι μπορεί να φταίνε security updates ή άλλα πράγματα που είχαν εγκατασταθεί στο μεταξύ. Τίποτα.
2) Κατέβασα και εγκατέστησα την τελευταία βερσιόν του app. Πάλι δεν ανοίγει. Σημειωτέον ότι το dropbox βρίσκεται στο startup menu του υπολογιστή, αλλά δεν φορτώνεται.
3) Βεβαιώθηκα επίσης ότι το antivirus δεν το έχει ως απαγορευμένο app, που γιατί να το έχει άλλωστε; Μέχρι πριν τρεις μέρες δούλευε κανονικά.
Τώρα εγκαθιστώ το Box Sync, μέχρι να βρεθεί η λύση με το Dropbox.
Πάσα συνεισφορά δεκτή.